- Regisztráció
<< Vissza
Bruttó ár
A kedvezményes árak megtekintéséhez kérjük lépjen be, vagy regisztráljon ingyenesen.
Ethernet kábel Y adapter PC/PC 1/2xRJ45 CAT5E UTP U5E GALAXY [6067]*
 
Ethernet kábel Y adapter PC/PC 1/2xRJ45 CAT5E UTP U5E GALAXY [6067]*-aEthernet kábel Y adapter PC/PC 1/2xRJ45 CAT5E UTP U5E GALAXY [6067]*-b

Ethernet kábel Y adapter PC/PC 1/2xRJ45 CAT5E UTP U5E GALAXY [6067]*

MEGSZŰNT termék! Kérjen ajánlatot helyettesítő termékre!
Kért mennyiség: db
 Hasonló termékek:  
   
 Termékadatok:  

Cikk kód: 6067

Felépítés: 2xRJ45 CAT5e UTP

Leírás A termékkel, vagy szolgáltatással kapcsolatos, általános információk, vagy olyan információk szövegesen megfogalmazott jellemzője, amely a többi feltüntetett paraméterből nem derül ki, de lényeges.Az Ethernet Y elosztókat, vagy másnéven strukturált kábelelosztókat elsősorban egy meglévő, már kiépített vezetékes hálózat bővítésére lehet használni. Az U5E-s elosztót árnyékolatlan kábelezési rendszerhez ajánljuk.

Használata során egy kiépített, minimum Cat5E UTP végponthoz kell csatlakoztatni. A végpont rendező felöli oldalára pedig egy másik ilyen elosztót. A rendező felöli oldalon az elosztóba két maximum 100 Mbps-os LAN hálózatot lehet csatlakoztatni (Pl. switch 2 portja.). A végponti oldalon pedig szintén két maximum 100 Mbpsos eszközt (Pl. két számítógép hálózati kártyáját.). Így egy 8 eres kábelszakaszon egyszerre két 10/100 Mbps-os LAN hálózatot lehet átvezetni.

Az elosztón keresztül csak 10/100 Mbps-os kapcsolatot lehet kialakítani, mivel a gigabites átvitelhez már mind a 8 érre szükség lenne kapcsolatonként.

Felépítése:
Az elosztó egy RJ-45-ös dugót és két RJ-45-ös aljzatot tartalmaz. A dugót és a két aljzatot egy 10 cm-es kábel köti össze.

FIGYELEM!!!! Az elosztó NEM alkalmas 1 aktív hálózati kapcsolat (port) páruzamosítására! Egy router, vagy switch LAN portjába dugva nem alkalmas a hálózat megosztására.