- Regisztráció
<< Vissza
Bruttó ár
A kedvezményes árak megtekintéséhez kérjük lépjen be, vagy regisztráljon ingyenesen.
Kábel Cat5E F/UTP kültéri PE fekete UC300 S24 (60016746) Draka [1609]

Kábel Cat5E F/UTP kültéri PE fekete UC300 S24 (60016746) Draka [1609]

Elérhetőség:Raktáron
Kért mennyiség: m
 Kiegészítők:  
     
 Termékadatok:  

Cikk kód: 1609

Kategória Ethernet IEEE 802.3 szabvány szerinti Cat.. és egyéb kábel kategóriákCat5E Enhanced Cat5 (továbbfejlesztett Cat5)

Kompatibilitás Az adott termék mely másik termékkel helyettesíthető vagy mely termékhez (termékekhez) használható.Cat5E

Árnyékolás A termékek elektromágneses interferenciaelleni védelmét jelenti. Ezt többféle módon oldják meg a gyártók. A terméket vagy valamilyen fém fóliával (legtöbbször aluminium, ritkábban réz) vagy fonott fém hálóval (legtöbbször acél, ritkábban réz),valamint ezek együttes használatának segítségável illetve a felületre gőzölt fém bevonattal árnyékolják.FTP (F/UTP)

Árnyékolás típusa A termékre vonatkozó árnyékolás formáját jelöli, hogy milyen kivitelezés szerint van legyártva.közös külső fólia (F)

Javasolt alkalmazás A termék felhasználásának a sajátos, rá jellemző csoportját (-jait) jelöli.kültérre

Kábel felépítése:  4x2 ér (csavart érpár)

Kábel minősítése (Sávszélesség) Koaxiális, sodort-érpáras adatátviteli, valamint optikai kábeleknél a kábel, illetve annak egységeire vonatkoztatható paramétereit jellemző érték, vagy besorolás. A gyártó vagy a minősítő cég által, az adatlapokon, mérési jegyzőkönyvekkel, gyártástechnológiával biztosított, folyamatosan ellenőrzött és mért jellemző minőség.300MHz

Anyaga: réz (vörösréz) - Cu (Cuprum)

Vezeték keresztmetszet/-átmérő A termék esetén a hasznos ér, szigetelés és köpenymentes átmérőjének az értéke esetleges szabvány mérték megjelölésével.AWG24 (0,2067 mm2 / 0,5105 mm)

Kábel érszigetelés átm. max.: 1,2 mm

Kábelköpeny anyaga A kábel legkülső védőrétegének (köpeny) anyagfajtája.PE (polietilén)

Szín A termék színét jelöli. Minden esetben a termék külső burkolatának a domináns, vagy teljes színét.fekete

Átmérő: 7,4 mm

Átviteli távolság (max.) 100 Mbit/s:: 100 m

Átviteli távolság (max.) 1000 Mbit/s:: 100 m

Impedancia: 100 Ohm

Egyéb termék információ: közvetlenül nem dugózható (RJ45)

Hajlítási sugár - szerelés közben (≥) Az a legkissebb hajlítási sugár (ennek a 2x az átmérő), ami még nem befolyásolja negatívan a hálózat működését47,2 mm

Hajlítási sugár - működés közben (≥) Az a legkissebb hajlítási sugár (ennek a 2x az átmérő), ami még nem befolyásolja negatívan a hálózat működését23,6 mm

Kiszerelési egység (gyári) Azt jelöli, hogy az adott termékből egy doboznyi, vagy dobnyi (pl.: kábeldob), vagy bund-nyi tétel mekkora mennyiséget tartalmaz. 500m/fa kábeldob

Rendszer garancia:  -

Termékkód (gyártói): 60016746 (UC300 S24)

Gyártó: Prysmian Group

Márkanév Annak a vállalatnak a neve, amely a terméket előállítja és/vagy piaci forgalomba hozza. Egyes termékek esetén a fantázianév, amely néven forgalomba kerül.Draka (from Prysmian)

Leírás A termékkel, vagy szolgáltatással kapcsolatos, általános információk, vagy olyan információk szövegesen megfogalmazott jellemzője, amely a többi feltüntetett paraméterből nem derül ki, de lényeges.A kábelre a standard falkábelre való, árnyékolt RJ-45-ös csatlakozó NEM ajánlott. Normál módon a betűzővel történő kifejtés ajánlott.

RJ-45-ös csatlakozóval való szerelés csak akkor lehetséges, ha a csatlakozó képes fogadni a megfelelő szál- illteve köpeny átmérőt!

A részletes leírása a termék adatlapján olvasható.

Adatlap (gyártói): draka/UC300 S24 PE.pdf

Katalógus: draka/draka_uc_catalog_hun.pdf