- Regisztráció
<< Vissza
Bruttó ár
A kedvezményes árak megtekintéséhez kérjük lépjen be, vagy regisztráljon ingyenesen.
Ethernet kábel Y adapter PC/PC 1/2xRJ45 CAT5E SFTP OEM [12466]
Ethernet kábel Y adapter PC/PC 1/2xRJ45 CAT5E SFTP OEM [12466]-a

Ethernet kábel Y adapter PC/PC 1/2xRJ45 CAT5E SFTP OEM [12466]

Kérjen ajánlatot a szállítási lehetőségekről!
Kért mennyiség: db
 Termékadatok:  

Cikk kód: 12466

Felépítés: 2xRJ45 CAT5e SFTP

Leírás A termékkel, vagy szolgáltatással kapcsolatos, általános információk, vagy olyan információk szövegesen megfogalmazott jellemzője, amely a többi feltüntetett paraméterből nem derül ki, de lényeges.Meglévő FTP CAT5e, vagy annál jobb minőségű strukturált kábelezés esetén használható passzív elosztó eszköz.
Használata az alkalmazási ábrának megfelelően párban szükséges és értendő. (! Az árak /db értendők!!!)

Alkalmas a meglévő szabványos végpont esetén, külön kábelezés nélkül, a már telepített kábel használatával a végpontot 2db 10/100BaseT végpontra osztani.

Az ilyen megoldással akár bérelt iroda, vagy végpontok esetén azokon a meglévő rendszer megváltoztatása nélkül duplázhatjuk meg a végpontra kapcsolt berendezéseink számát.
Természetesen a központi elosztó-szekrényben a megfelelő kiszolgálóeszközök (switch, router) csatlakoztatása elengedhetetlen a központban elhelyezett ellendarabhoz.

Az elosztó kialakítása. a két furattal, illetva a sík hátlap biztosította ragasztási lehetőség a terementesítés lehetőségét is biztosítja.

FIGYELEM!!!! Az elosztó NEM alkalmas 1 aktív hálózati kapcsolat (port) páruzamosítására! Egy router, vagy switch LAN portjába dugva nem alkalmas a hálózat megosztására.

További információk a tudásbázisunkban olvashatók!