- Regisztráció
<< Vissza
Bruttó ár
A kedvezményes árak megtekintéséhez kérjük lépjen be, vagy regisztráljon ingyenesen.
Ethernet kábel Y adapter PC/PC 1/2xRJ45 CAT5E FTP S5E GALAXY [6055]*
 
Ethernet kábel Y adapter PC/PC 1/2xRJ45 CAT5E FTP S5E GALAXY [6055]*-aEthernet kábel Y adapter PC/PC 1/2xRJ45 CAT5E FTP S5E GALAXY [6055]*-b

Ethernet kábel Y adapter PC/PC 1/2xRJ45 CAT5E FTP S5E GALAXY [6055]*

MEGSZŰNT termék! Kérjen ajánlatot helyettesítő termékre!
Kért mennyiség: db
 Hasonló termékek:  
   
 Termékadatok:  

Cikk kód: 6055

Felépítés: 2xRJ45 CAT5E FTP

Leírás A termékkel, vagy szolgáltatással kapcsolatos, általános információk, vagy olyan információk szövegesen megfogalmazott jellemzője, amely a többi feltüntetett paraméterből nem derül ki, de lényeges.Meglévő UTP / FTP CAT5e, CAT6, CAT7, vagy annál jobb minőségű strukturált kábelezés esetén használható passzív elosztó eszköz.
Használata az alkalmazási ábrának megfelelően párban szükséges és értendő. (! Az árak /db értendők!!!)

Alkalmas a meglévő szabványos végpont esetén, külön kábelezés nélkül, a már telepített kábel használatával a végpontot 2db 10/100BaseT végpontra osztani.

Az ilyen megoldással akár bérelt iroda, vagy végpontok esetén azokon a meglévő rendszer megváltoztatása nélkül duplázhatjuk meg a végpontra kapcsolt berendezéseink számát.
Természetesen a központi elosztó-szekrényben a megfelelő kiszolgálóeszközök (switch, router) csatlakoztatása elengedhetetlen a központban elhelyezett ellendarabhoz.

Az elosztó kialakítása. a két furattal, illetve a sík hátlap biztosította ragasztási lehetőség a terementesítés lehetőségét is biztosítja.

További információk a tudásbázisunkban olvashatók!