- Regisztráció
<< Vissza
Bruttó ár
A kedvezményes árak megtekintéséhez kérjük lépjen be, vagy regisztráljon ingyenesen.
Kcs 100x60mm kábelcsatorna fehér 2m/szál EKE 100X60 HD Kopos

Kcs 100x60mm kábelcsatorna fehér 2m/szál EKE 100X60 HD Kopos

Várható beérkezés:4 nap
Kért mennyiség: m
 Termékadatok:  

Cikk kód: 4765

Termék elérhetőség: rendelésre

Szélesség Ez a paraméter a termék szélességének értékét mutatja.100 mm

Mélység Ez a paraméter a termék mélységének értékét mutatja.60 mm

Rögzítés típusa: csavarozható, ragasztható

Szín A termék színét jelöli. Minden esetben a termék külső burkolatának a domináns, vagy teljes színét.fehér

Behelyezett kábelek mennyisége: kopos/behelyezett_kabelek.jpg

Kiszerelési egység (gyári) Azt jelöli, hogy az adott termékből egy doboznyi, vagy dobnyi (pl.: kábeldob), vagy bund-nyi tétel mekkora mennyiséget tartalmaz. 1 szál (2m)

Kiszerelési egység (AA): 2

Csomagolási gyűjtő egység A termék egyedi illetve gyüjtőcsomagolási egységei. pl. 24/12/4/1 = 1 nagy kartonban 24 db kisebb karton, abban 4 darabos gyűjtő csomagolás, abban termék 1 db-os kiszerelésben8/2

Szállíthatóság: túlméretes csomag

Tartozékok Ez azt írja le, hogy a termék mellé milyen eszközöket csomagolt a gyártó a gyári kiszerelésében.Ehhez a termékhez INGYEN adunk annyi vezetékrögzítőt, ahány métert vásárol.

Termékkód (gyártói): EKE 100X60 HD

Márkanév Annak a vállalatnak a neve, amely a terméket előállítja és/vagy piaci forgalomba hozza. Egyes termékek esetén a fantázianév, amely néven forgalomba kerül.Kopos

Leírás A termékkel, vagy szolgáltatással kapcsolatos, általános információk, vagy olyan információk szövegesen megfogalmazott jellemzője, amely a többi feltüntetett paraméterből nem derül ki, de lényeges.Az EKD 80X40, EKD 100X40, EKD 120X40, EKE 60X60 típusú csatornák több vagy nagyobb átmérőjű kábelek befogadására lettek tervezve. Az EKE (100X60, 140X60, 180X60) típusú csatornatestbe közvetlenül be lehet szerelni a készülékdobozt, és ezt követően be lehet szerelni a szokásos típusú készülékeket. Az egyes vezetékeket fém árnyékoló-csatorna beszerelésével lehet mágnesesen árnyékolni és ezzel megakadályozni a zavaró hatásokat. Az SK 40X33 (magasabb) típusú árnyékoló-csatorna szerelése esetében nem lehet a készülékeket nagyobb szerelőmélységgel használni, pl. készülékeket túlfeszültség védelemmel. A villanyszerelési csatornákat olyan környezetbe vagy helyiségbe is fel lehet szerelni, ahol a gyúlékony anyagok robbanásának veszélye áll fenn, a ČSN EN 60 079 -10 szabvány szerint, veszélyes zóna 2.

A részletes leírása a termék adatlapján olvasható.

Jelmagyarázat az adatlaphoz: kopos/jelmagyarazat.jpg