- Regisztráció
<< Vissza
Bruttó ár
A kedvezményes árak megtekintéséhez kérjük lépjen be, vagy regisztráljon ingyenesen.
Opt. kábelosztó (Y) 2/2x1sz FTTH OptiC [14234]
Opt. kábelosztó (Y) 2/2x1sz FTTH OptiC [14234]-aOpt. kábelosztó (Y) 2/2x1sz FTTH OptiC [14234]-bOpt. kábelosztó (Y) 2/2x1sz FTTH OptiC [14234]-c

Opt. kábelosztó (Y) 2/2x1sz FTTH OptiC [14234]

Elérhetőség:Raktáron
Kért mennyiség: db
 Termékadatok:  

Cikk kód: 14234

Kategória Ethernet IEEE 802.3 szabvány szerinti Cat.. és egyéb kábel kategóriákoptikai végponti (FTTx)

Szál (ér) kötésszám Az a szám, ahány szálkötést lehet az eszközön belül létesíteni. 2 szálas

Javasolt alkalmazás A termék felhasználásának a sajátos, rá jellemző csoportját (-jait) jelöli.beltérbe

Telepítés Ez a paraméter tartalmazza, hogy optimálisan hova lehet telepíteni a terméketuniverzális

Anyaga: műanyag

Márkanév Annak a vállalatnak a neve, amely a terméket előállítja és/vagy piaci forgalomba hozza. Egyes termékek esetén a fantázianév, amely néven forgalomba kerül.OptiC

Leírás A termékkel, vagy szolgáltatással kapcsolatos, általános információk, vagy olyan információk szövegesen megfogalmazott jellemzője, amely a többi feltüntetett paraméterből nem derül ki, de lényeges.Ez a 2 szál kifejtését biztosító speciális elosztó megoldás alkalmas arra, hogy a jól ismert optikai FTTx szögletes "drop"-kábelek, több szál esetén is könnyen kifejthetők legyenek, külön dobozok használata nélkül.
Nagy mechanikai szilárdságával, illetve az erős fémkengyeles tehermentesítésekkel megbízható, nagy teherbírású elosztást, és védelmet biztosít egyben.
Az így kibontott kábelek, egy normál, nagy szilárdságú (FRP) erősítésű külön szerelőköpennyel láthatók el, mely esetben már könnyedén szerelhetők szálanként egy-egy mechanikus gyorscsatlakozóval.
Ilyen módon, a csatlakozóvégig képes garantálni az alapkábeltípussal szemben támasztott követelmények maradéktalan teljesítését.