- Regisztráció
<< Vissza
Bruttó ár
A kedvezményes árak megtekintéséhez kérjük lépjen be, vagy regisztráljon ingyenesen.
Patch panel Cat5E  UTP 12p fali 180° GALAXY [1666]*
 
Patch panel Cat5E  UTP 12p fali 180° GALAXY [1666]*-aPatch panel Cat5E  UTP 12p fali 180° GALAXY [1666]*-b

Patch panel Cat5E UTP 12p fali 180° GALAXY [1666]*

MEGSZŰNT termék! Kérjen ajánlatot helyettesítő termékre!
Kért mennyiség: db
 Termékadatok:  

Cikk kód: 1666

Termék elérhetőség: MEGSZŰNT! Kérjen ajánlatot helyettesítőre!

Kategória Ethernet IEEE 802.3 szabvány szerinti Cat.. és egyéb kábel kategóriákCat5E Enhanced Cat5 (továbbfejlesztett Cat5)

Árnyékolás A termékek elektromágneses interferenciaelleni védelmét jelenti. Ezt többféle módon oldják meg a gyártók. A terméket vagy valamilyen fém fóliával (legtöbbször aluminium, ritkábban réz) vagy fonott fém hálóval (legtöbbször acél, ritkábban réz),valamint ezek együttes használatának segítségável illetve a felületre gőzölt fém bevonattal árnyékolják. UTP (nem árnyékolt)

Csatlakozó fajtája A terméken szereplő, vagy jellemző csatlakozó pontos megnevezése.RJ45 aljzat (betűzős)

Portok száma: 12

Telepítés Ez a paraméter tartalmazza, hogy optimálisan hova lehet telepíteni a terméketfalra

Kábel bekötési mód: betűzős - 110 (IDC) és Krone (LSA) típusú szerszámmal

Szerelés iránya Betűzőrendszereknél, a szerelés, csatlakozáshoz viszonyított szöge alapján, azaz 90°amikor a csatlakozásra merőlegesen kell a betűzőszerszámmal a kábel ereit betűzni (ütni) 180°amikor a csatlakozás irányával, vagyis annak "tengelyével" egybeesik a szeszám hasztálatának, az erő kifejtésének, azaz a beütésnek (tűzésnek) az iránya.180°-os (hátulról szerelhető)

anyaga: fém

Szín A termék színét jelöli. Minden esetben a termék külső burkolatának a domináns, vagy teljes színét.fekete

Leírás A termékkel, vagy szolgáltatással kapcsolatos, általános információk, vagy olyan információk szövegesen megfogalmazott jellemzője, amely a többi feltüntetett paraméterből nem derül ki, de lényeges.Különleges, falra szerelhető, 12 portos, Cat5E szabványnak megfelelő, árnyékolatlan (UTP) patch panel.

A fekete, Galaxy logóval ellátott kifejtő-panel Dual-Type betűző rendszerrel rendelkezik. Ennek a rendszernek a segítségével a telepítés során, a kábeleket mind Krone típusú, mind 110-es rendszerű betűző szerszámmal be lehet tűzni.

A speciális kialakítású kifejtő panel kifejezetten fali rögzítésre lett kialakítva. A panelt 4 ponton lehet a falfelületre rögzíteni. A kábelek a jobb és a bal oldali nyíláson lehet a panelbe vezetni. A panel fedelét eltávolítva alul és felül találhatók a tűzési részek. A betűzés után a kábelkorbácsot gyorskötözővel lehet a panelhez rögzíteni.

Megfelelőség: nem CE kötelezett termék

Termékkód (gyártói): GA-232120

Márkanév Annak a vállalatnak a neve, amely a terméket előállítja és/vagy piaci forgalomba hozza. Egyes termékek esetén a fantázianév, amely néven forgalomba kerül.GALAXY