Belépés - Regisztráció

<< Vissza

Trans-o-flex szállítási határidő változás

2017.09.26.

Trans-o-flex szállítási határidő változás!

Túlsúlyos és túlméretes csomagok esetén

Elnézésüket kérjük az elmúlt időszakban tapasztalható futárszolgálati késedelmekkel és fennakadásokkal kapcsolatban.

A Trans-o-flex futárszolgálat, az automatizált csomagszortírozó rendszerre történő átállás során, nem várt problémákba ütközött, a rendszerrel nem szortírozható csomagok tekintetében, ezért a szállítási határidővel kapcsolatban módosításokat léptettek érvénybe. Az alább felsorolt csomagfajták manuális szortírozást igényelnek, így azokat az árufelvételt követő 48-72 órában tudják csak garantáltan kézbesíteni:

  • túlméretes

  • túlsúlyos és/vagy

  • NGK-s csomagok

  • raklapos szállítmány.

______________________________________________________________________________________

Túlsúlyos csomag: Azon 31,5 kg-ot meghaladó, de 40 kg-nál nem nehezebb csomagolási egységek, melyeket a feladó nem készített raklapra, így annak biztonságos kezeléséhez gépi segítségre, vagy egynél több emberre van szükség. 40 kg-ot meghaladó csomagolási egységek raklapos küldeménynek tekintendők.

Túlméretes csomag: A csomag akkor túlméretes, ha meghaladja az ÁSZF-ben közzétett körméretet (max. 3m) vagy ezekkel a tulajdonságokkal rendelkezik: tömege 31,5  kg-nál kisebb, de bármely térbeli kiterjedése meghaladja a 120 cm-es hosszúságot, és/vagy a 60 cm-es szélességet, és/vagy a 60 cm-es magasságot.

NGK csomag (nem görgősorozható): Olyan csomagolási egység, mely 31,5 kg-nál nem nehezebb, de nem megfelelő vagy hiányos csomagolással rendelkezik és ezáltal automata szortír rendszeren keresztül nem kezelhető. Ilyen küldemények közé sorolandók a zsákos, flakonos, kannás palackos küldemények, melyek alakjukból kifolyólag, nem maradnak nyugalmi helyzetben a szortírozó szalagon.

A normál méretű és súlyú csomagokat a változás nem érinti.
A felmerülő kellemetlenségek miatt, elnézésüket kérjük.

Vevőszolgálatos kollégáink a rendelések visszaigazolása során, figyelembe fogják venni a fent említett eseteket, így a szállítási határidőnél a legkésőbbi időpontot fogják megjelölni!

A hivatalos tájékozató elolvasható itt !