Belépés - Regisztráció

<< Vissza

Iskolatámogatási program

2017.11.28.

Iskolatámogatás 


Együtt a hazai informatika oktatásért!

Célunk

Fontos számunkra a hazai oktatás támogatása. Amennyiben Önöknek is, akkor ez egy remek alkalom. Ha rendelkeznek olyan eszközökkel, amelyek esetleg bontásból maradtak hátra vagy csak nem lettek felhasználva és nem is lesznek, de funkciójukat tekintve használhatóak és felajánlanák, kérjük, tudassák velünk, hogy eljuttathassuk a legalkalmasabb oktatási intézményeknek.

A felajánlók és elérhetőségeik, igény szerint, az oktatási intézménnyel is megosztásra kerülnek, mint a hazai informatikai oktatás támogatója és felajánló. Az iskolákkal történő egyeztetés alapján azokáltalában örömmel közzéteszik közösségi oldalaikon, weblapjukon a céget, ahonnan a támogatás érkezik.
 
Milyen eszközökről van szó?
  • Bontott, elvult eszközök
  • Patch panelek
  • Maradék kábelek
  • Csatlakozók, fali aljzatok, alkatrészek
  • Egyéb informatikai vonatkoztatású eszközök

Aktuálisan pályázható eszközeink itt tekintehetőek meg!

Amennyiben rendelkeznek hasonló, felesleges, porosodó eszközökkel vagy egyéb, itt nem említett tételekkel, melyek alkalmasak a technológiák bemutatásra, szerelési gyakorlatok elvégzésére, és szeretné azt jótékony célra felajánlani, kérjük keressen meg minket és megbizonyosodunk róla, hogy a megfelelő helyre kerül. 

Vegye fel velünk a velünk az alábbi e-mail címen: kepzes@agendaage.hu

Előre is köszönjük, az oktatási intézmények nevében is, akiknek jelenleg ez az egyik legbiztosabb lehetősége, hogy ilyen jellegű anyagokhoz jussanak, és hatékonyabban, gyakorlatiasabban végezhessék munkájukat!