- Regisztráció

<< Vissza

2. Dahua nyílt nap a Lurdyban!

2019.10.07.

DAHUA

 

2. Dahua nyílt nap a Lurdy Moziban!

 

Látogasson el október 9-10-én, szerdán és csütörtökön 9-17 óráig a Lurdy Mozi előterénél megrendezésre kerülő Dahua nyílt napra!

A rendezvény díjmentes, de kérjük regisztráljon!
 

Regisztrájon itt!

 

 

Vegyen részt az előadásokon:

  • Intelligens épület megoldások

Az előadás a Dahua intelligens megolásait és eszközeit (kaputelefonok, beléptetőrendszerek) mutatja be, melyek elsősorban irodaházak, lakóövezetek számára kerültek kifejelsztésre.

  • DSS - Dahua VMS

Innovatív és egyszerűen használható. Egyes felhasználók így jellemzik a Dahua termékeit. Ugyanez igaz, a DSS Express-re, amely egy könnyen és hatékonyan használható Video Management rendszer (VMS). A prezentáció során ez kerül bemutatásra.

  • A Mesterséges Intelligencia

A mesterséges intelligencia jelentősége és értéke, a Dahua technológiai újdonságainak, megoldásainak bemutatása. Arcfelismerés, periméter védelem (IPC, Thermal, PTZ), AI-NVR, Full-Color.

  • Mobil megoldások

A mobil megoldások és testkamera rendszerek ismertetése, melyek kiválóan alkalmazhatóak például a közlekedési szektorban illetve a parkolás menedzsment terén.

Tájékozódjon a továbbiprogramokról!

 

Nyereményjáték!

Válaszoljon helyesen a rendezvény előtt az online kérdőívre vagy a rendezmény két napján a helyszínen megrendezésre kerülő kvízek egyikére és nyerjen értékes IMOU konzumer kamerát!

Töltse ki az online kérdőívet!

IMOU Ranger Pro

 

Találkozzunk ott!