Belépés - Regisztráció

Az Agenda-Age Kft. 2002 májusában alakult 100%-ban magyar tulajdonosokkal. A cég célkitűzése, hogy minél szélesebb körben, stabil és megbízható partnere legyen hálózati, informatikai, telekommunikációs, szünetmentes rendszereket tervező, kivitelező, és üzemeltető cégeknek, vállalkozásoknak.

Kötelességüknek érzik, hogy az ügyfelek, leendő ügyfelek igényeinek megfelelően, folyamatosan fejlesztett kínálattal, szolgáltatásokkal, értékálló megoldásokat kínáljanak, melyek hosszú távú eredményeket és sikert biztosítanak.

Tulajdonosaikat a szakmában szerzett tapasztalat és elkötelezettségük motiválja, valamint, hogy valóban hozzájáruljanak a cég tevékenységével a társadalom, a mindenki számára elérhető szabad kommunikáció fejlődéséhez, kialakításához.

Az eltelt évek során folyamatos beszállítója lett a cég sok neves informatikai, telekommunikációs -hálózatépítő cégnek, internet-, kábel-TV-szolgáltatónak, rendszerintegrátornak, vállalkozáscsoportnak, multinacionális cégnek. Távol-keleti és Európai beszerzési forrásokon keresztül beszállító és gyártó partnerei segítségével korszerű, megbízható eszközöket, szerszámokat, berendezéseket és egyéb anyagokat biztosít, a fentiekben említett hálózati rendszerek kivitelezéshez. Egyedi megoldások tervezésében, kivitelezésében, munkatársai több éves, sokoldalú tapasztalata és széleskörű információi biztos bázist jelentenek.

ITT olvashatja, néhány partnerünk visszajelzését közös munkáinkról.

Informatikai rendszerek területén az aktív és passzív termékeket előállító gyártókkal kialakított szoros együttműködés, az ügyfelek által megfogalmazott igények és összegyűjtött tapasztalatok összefoglalása és a különösen jó kommunikáció, a termékfejlesztések vonatkozásában sokoldalú és hatékony új megoldásokat eredményeznek időről időre.

Szünetmentes tápegységek terén széles termékkínálattal, kiemelkedő szakmai tapasztalattal rendelkezve, ezen a téren is kiváló megoldásokkal tudnak szolgálni, kiemelve az Aplus UPS-t, mint az egyik közvetlenül képviselt gyártó termékeit.

Optikai hálózatok terén a cég ~1996-ig visszanyúló múlttal rendelkezik, s átfogó megoldásokat kínál a különféle feladatok hatékony és megbízható megoldására. Az kábelek, csatlakozók, az újabb technológiák és berendezések megismerése terén a cég küldetésként vállalta fel azok széleskörű megismertetését és a gyakorlati használat elsajátításának a biztosítását egyaránt.
SFP, SFP+ modulok terén, a cég közvetlen gyártói kapcsolata által, olyan egyedi igények szerinti modulok gyártását is meg tudja valósítani, ami a normál kereskedelmi csatornákon keresztül nem beszerezhető.  Kiemelkedő a területen az eltérő gyártóktól származó aktív eszközök optikai modulokkal való támogatása, gyors és biztos megoldást kínálva az egyedibb helyzetek és követelmények esetén is.

Nagy hangsúlyt fektet a csapat minden téren az igények pontos felmérésére, majd a helyes tervezésre, paraméterezésre és termékválasztásra, valamint  a pontos kivitelezésre, a megbízható működés és megfelelő biztonság biztosítása érdekében.

A kereskedelmen túl budapesti irodájukban és bemutató termükben szaktanácsadással is állnak ügyfeleik rendelkezésére, melyet eddigi sok éves tapasztalatra és tanulmányokra alapozva valósítanak meg. A munkatársak folyamatos továbbképzésével, tanulásával biztosított a naprakész technológiai és szakmai ismeretek alkalmazása.

 

 

 

Cégnév: Agenda-Age Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Adószám: 12834334-2-43

EU adószám: HU12834334

Cégjegyzékszám: 01-09-705689