- Regisztráció

Dahua logo int.

 

 

 

 

 

 

 

Rendszereinek magas szintű és minden felmerülő igényt kielégítő támogatására a cég olyan minőségi standardoknak megfelelő hálózati eszközöket gyárt, melyek garantáltan biztosítják a hibátlan adatforgalmat, még ezeknél a biztonsági szempontokból érzékeny rendszereknél is. A területen alkalmazott eszközök további jellemzője a könnyű kezelhetőség, valamint a magas hibatűrő képesség.

 

 

A Dahua Technology 2. helyen áll a globális CCTV és videómegfigyelő berendezések piacán a 2014-es IHS-jelentés alapján, valamint a „2018-as a&s Security 50” egyaránt. A műszaki innováció által a legkülönbözőbb feladatokra kínál kiváló megoldásokat. A biztonságtechnika területén új, egyedülálló rendszerekkel és szolgáltatásokkal látja el ügyfeleit.

Világszerte hozzávetőleg 16 000 alkalmazottat foglalkoztat. A Dahua megoldásokat, termékeket és szolgáltatásokat több, mint 180 országban és régióban használják és alkalmazzák jelenleg is. A Dahua Technology 2002-től elkötelezett a technológiai innováció irányába, és folyamatosan növeli azóta is a kutatásra és fejlesztésre irányuló befektetéseit, ez az éves árbevételének mintegy 10% -át teszi ki. A vállalat folyamatosan dolgozik azon, hogy újabb és újabb megoldásokat fejlesszen ki, többek között a gépi látás, a videókonferencia rendszerek, a professzionális drónok, az elektronikus rendszámtáblák, az RFID és a robotika területén.

A cég több, mint 200 tartományi irodát hozott létre Kínában, valamint 54 tengerentúli leányvállalattal is rendelkezik, melyek az ázsiai-csendes-óceáni, észak-amerikai, európai, afrikai és más régiókban nyújtanak gyors és magas színvonalú szolgáltatásokat. A Dahua termékeket széles körben alkalmazzák olyan kulcsfontosságú piacokon is, mint például a közbiztonság, a forgalom, a bankügyek, a pénzügyek, a kiskereskedelem és az energia-szektor. Számos nagyobb projektet telepítettek a Dahua megoldásokkal és termékekkel (pl.: Kína Nemzetközi Import Expo, Rio Olimpia, G20 Hangzhou csúcstalálkozó, 28. és 29. ASEAN csúcstalálkozó, Recife Subway Brazíliában stb.).

A Dahua Technology 2008-tól tőzsdén jegyzett társaság a Shenzhen Stock Exchange-ben (SZSE: 002236) nemzeti innovatív kísérleti vállalkozás.

A Dahua Technology nemzeti posztdoktori kutatóállomással is rendelkezik, amely országosan tanúsított vállalati technológiai központ és nemzeti innovatív kísérleti vállalkozás is egyben. A UL-lel és az SGS-sel közösen létrehozott laboratóriumokat, és számos más projekten is együtt dolgoznak (4 "nemzeti fáklya program" projekt, 5 nemzeti high-tech iparosítási projekt, 2 nemzeti „központi elektronikai eszköz, high-end általános célú chipek és alapvető szoftver” projekt). A vállalat több, mint 1700 szabadalmat nyújtott be, ezek közül 60+ nemzetközi szabadalom.

„Biztonságosabb társadalom és az intelligensebb élet megteremtése” mottója mellett a Dahua Technology az „ügyfélközpontúság” alapvető értékeit is igyekszik szem előtt tartani, kiváló minőséget és szolgáltatást nyújtani a piacon, hogy több értéket teremtsen az ügyfelek számára. Igen komoly erőfeszítéseket tesz a következőkre: biztonságos, intelligens, kényelmes és hatékony társadalom kialakítása.