- Regisztráció

 

Fúrószár és 80mm-es koronafúró bérlési lehetőségek

- Fix napidíjak - Kedvezményes második nap - Minden kiadás előtt ellenőrizve - Szakmai tanácsadás - Előzetes időpontfoglalási lehetőség

Fúrószárak -

Bérleti Szolgáltatás
 


2017. JANUÁRTÓL ÉRVÉNYES ÚJ FELTÉTELEK

Első nap díja tartalmazza az előkészítést, megelőző ellenőrzést és teljes adminisztrációt.

A további napokra vonatkozó kedvezményes bérleti díj, a tiszta napidíjat tartalmazza.
 

Technikai adatok:

Anyag: Hossz: Munkahossz: Méretek:
Fúrószárak
Szénacél, keményfém lapkás 600 mm 450 mm 10 - 12 - 16 - 22 - 25 mm
Koronafúró
Szénacél, 5 keményfém lapkás 160 mm 53 mm (95) 80 mm

 

Szolgáltatás megnevezése: Nettó [ Ft ] 

Első nap bérleti díja

3.000.-

Minden további nap bérleti díja

2.500.-
 


Bérleti feltételek:
Bérbevevő a szerszámokat minden elemére vonatkozó teljes anyagi felelősséggel tartozik. Átvételkor az ellenőrzőlistában szereplő tételek meglétét, illetve a berendezés működését bérbevevő bérbeadóval együtt ellenőrzik, és kézjegyükkel hitelesítik a hiánytalan átadás átvétel dokumentumát, melyből az eredeti példány a bérbeadónál, míg annak másolata bérbevevőnél marad.

- A fúrószár készlet napidíja az elviteltől számított napot véve alapul nyitástól-nyitásig, zárástól-zárásig számolva értendő, mely esetben az első nap tartalmazza az előkészítés és visszavételt követő ellenőrzés és karbantartás díjait. Minden további nap díja mentes a kiadási, visszavételi, és karbantartási díjtételtől.
- Minden napra bérleti díj kerül felszámításra, a táblázatban szereplő összegeknek megfelelően.
- A napidíjon felül más anyagi kötelezettség nincs, amennyiben azok az átadás állapotának megfelelően, kifogástalanul kerülnek vissza bérbeadóhoz, az előzetesen egyeztetett időpontra.
- Késedelmes visszahozatal esetén, amikor az egyeztetés nélkül történik, bérbeadó jogosult az első-napidíjnak megfelelő díj számlázására, minden további késedelmes napra. Kivéve ha időben egyeztet velünk, és az esetleges lefoglalt időpontok bérlőit nem sérti.
   
Felelősség, és annak korlátozása:
- Bérbeadó felelőssége nem terjed ki a használat meghiúsulása, bérbevevő vis-maior okán elmaradt, vagy elhúzódó munkái miatt felmerülő költségeire.
- Minden elvégzett munka előfeltétele a technológia és megfelelőség, a szükséges felmérés és előkészület, így az ilyen okokból előálló, nem megfelelő eredmény, meghibásodás okán felmerülő időveszteségekből adódó csúszások, a bérleti idő meghosszabbodása, illetve a visszahozatali időpont kötelező betartása okán keletkező veszteségek kívül esnek a bérbeadó felelősségi körén.
- A meghibásodások, és esetleges károk a megrendelő anyagi felelősségi körébe esnek.