- Regisztráció

 

OTDR 3K series - bérlési lehetőség 

- Fix napidíjak - Kedvezményes második nap - Korlátlan mérési lehetőség - Minden kiadás előtt ellenőrizve - Letölthető mérési napló - Magyar nyelvű kezelési útmutatóval - Kedvezményes operátorképzési lehetőség - Szakmai tanácsadás - Előzetes időpontfoglalási lehetőség

 

OTDR 3K Series -
BÉRLETI SZOLGÁLTATÁS


2016. AUGUSZTUSTÓL ÉRVÉNYES ÚJ FELTÉTELEK

Első nap díja tartalmazza az előkészítést, megelőző ellenőrzést és teljes adminisztrációt.

A további napokra vonatkozó kedvezményes bérleti díj, a tiszta napidíjat tartalmazza.
 

Az OTDR részletes termékismertetőjét itt találja!

OTDR Termékek >>

Szolgáltatás megnevezése: Nettó [ Ft ] 

Első nap bérleti díja

19.000.-

Minden további nap bérleti díja

15.000.-


Bérleti feltételek:
Bérbevevő a műszer minden elemére vonatkozó teljes anyagi felelősséggel tartozik. (Ez azt jelenti, hogy a mindenkori legkedvezőbb Kedv.3-nak megfelelő vételáron köteles kártérítést fizetni.)  Átvételkor az ellenőrzőlistában szereplő tételek meglétét, illetve a berendezés működését bérbevevő bérbeadóval együtt ellenőrzik, és kézjegyükkel hitelesítik a hiánytalan átadás átvétel dokumentumát, melyből az eredeti példány a bérbeadónál, míg annak másolata bérbevevőnél marad.

- Az OTDR napidíja az elviteltől számított napot véve alapul nyitástól-nyitásig, zárástól-zárásig számolva értendő, mely esetben az első nap tartalmazza az előkészítés és visszavételt követő ellenőrzés és karbantartás díjait. Minden további nap díja mentes a kiadási, visszavételi, és karbantartási díjtételtől.
- Minden napra bérleti díj kerül felszámításra, a táblázatban szereplő összegeknek megfelelően.
- A napidíjon felül más, a műszerekkel, berendezésekkel kapcsolatos anyagi kötelezettség nincs, amennyiben azok az átadás állapotának megfelelően, kifogástalanul kerülnek vissza bérbeadóhoz, az előzetesen egyeztetett időpontra.
- Késedelmes visszahozatal esetén, amikor az egyeztetés nélkül történik, bérbeadó jogosult az első-napidíjnak megfelelő díj számlázására, minden további késedelmes napra. Kivéve, ha időben egyeztet velünk, és az esetleges lefoglalt időpontok bérlőit nem sérti.
   
Felelősség, és annak korlátozása:
- Bérbevevő felelőssége a méréssel kapcsolatos igények felmérése, a szükséges feltételek ellenőrzése és megtervezése, biztosítása.
- Bérbeadó a fentiekben felsorolt mérőkábeleket biztosítja az alapmérések lebonyolításához. Amennyiben bérlőnek további kábelekre lenne szüksége, úgy arról külön térítés ellenében kell gondoskodnia, megrendelnie (figyelembe véve, hogy gyártás esetén, annak átfutási ideje több napot is igényelhet.) .
- Minden elvégzett mérés előfeltétele a kompatibilitás, a megfelelő előkészület, így az ilyen okokból előálló, nem megfelelő mérés okán felmerülő időveszteségekből adódó csúszások, a bérleti idő meghosszabodása, illetve a visszahaozatali időpont kötelező betartása okán keletkező veszteségek kívül ennek bérbeadó felelősségi körén.
Bérbeadó felelőssége nem terjed ki a technológia használatának meghiúsulása, bérbevevő vis-maior okán elmaradt, vagy elhúzódó munkái miatt felmerülő költségeire.