Belépés - Regisztráció

Kihelyezett tanfolyamok

Tanfolyamokról röviden

Gyakori igénynek eleget téve kialakítottuk az alábbi kondíciókat cégek és régiók számára. Egyedi képzést biztosítunk azoknak, akiknek a munkájához szükség van ezen ismeretekre.

Lehetőség van arra, hogy a megrendelő által kért technológiák és megoldások kerüljenek a tananyagba, amiket cégünk biztosít minden jelentkező számára. Így alkalom nyílik a kívánt megoldásokra vonatkozó és azokhoz kapcsolódó gyakorlatok elsajátítására, melynek következtében a munkatársak el tudják majd végezni az adott feladatokat.

Kihelyezett tanfolyamok esetén, amennyiben az alaptanfolyam anyagától eltérő ismeretanyag és gyakorlat összeállítás szükséges, elengedhetetlen az előzetes egyeztetés fentiekre tekintettel, melynek megfelelően egyedi ajánlat készül.


Kihelyezett tanfolyamok alap és kiegészítő díjai

Budapesten

  • a tanfolyamok díja tartalmazzák a helyszíni kiszállás díjait, amennyiben a megrendelő a tanfolyam teljes idejére biztosítja a megfelelő, és zavartalan parkolást.

Budapesten kívül

  • a helyszíni kiszállás díja, (2017-Nov-től) : 180 Ft/km
  • a bemutató- és demonstrációs anyagok biztosítását, helyszínre szállítását, és berendezését, valamint visszaszállítását


A kihelyezett tanfolyami díjak tartalmazzák:

  • tanfolyami hallgatók számára alapismereti jegyzetek biztosítását 6 fő számára (további példányok: 1600Ft + Áfa)
  • a tanfolyamok a Magyarországon hivatalos munkanapokra vonatkozóan érvényesek.

1 napos kihelyezett elméleti/gyakorlati kombinált (Optikai hálózat -szerelő, -kezelő) oktatás

 

Elméleti képzés, Gyakorlati oktatással, 6 fő (max. 8) számra 120.000 HUF+ Felhasznált anyagok ára (egyeztetés alapján) + Áfa.

A tanfolyam anyaga kifejezetten a követelményekhez igazított, kifejezetten célirányos képzést jelent, mely megelőzően részletes egyeztetést igényel, írásban rögzített tematikával.

1 + 1 napos kihelyezett átfogó Optikai Hálózatok Elmélet és Gyakorlat alap képzés

Első nap: elméleti képzés

 
  • Optikai Hálózatok Működése, Kialakítása, Méretezése, Kialakítás fontosabb szempontjai(jellemzően ideális létszámhatár 20 fő) 120.000 HUF+Áfa
   

Második nap: gyakorlati képzés

 
  • Munka és Balesetvédelmi bevezetés,
  • Személyes gyakorlat, kivitelezés, alapvető mérési gyakorlatfő számra 120.000 HUF+ Felhasznált anyagok ára + Áfa.

Ideálisan maximum 4-6 fő!

A felhasználásra kerülő anyagok, a gyakorlaton történő felhasználásnak megfelelően kerülnek kiszámlázásra.
(Csatlakozók, segédanyagok, kábelek, stb...)

További gyakorlati oktató a kihelyezett tanfolyam esetén -- 6 főnél nagyobb létszám esetén - minden további 6 fős csoport számra 80.000 HUF+ Felhasznált anyagok ára + Áfa. (6 fő felett, csoportonként)

____________________________________
 

Kihelyezett tanfolyami díjaink 15%-a levásárolható egyszeri alkalommal (kihelyezett tanfolyami kedvezmény 15%-a), a tanfolyami oktatáshoz kapcsolódó anyagok, szerszámok, berendezések, műszerek vásárlása esetén, a tanfolyamot követő 60 napon belül.

Tanfolyamaink díjai a Magyarországon hivatalos munkanapokon kívül, a tanfolyami díjakra vonatkozóan 50%-os felárral számolandók.

Tanfolyamra vonatkozó megrendelés és regisztráció a résztvevők neveivel, a részletek leegyeztetését követően a kalkulált tanfolyami díj kiegyenlítésével történik.