- Regisztráció

 

Mechanikus
szálkötési, toldási, csatlakozó-szerelési megoldások

Immár 30 éves múltra tekint vissza a mechanikus üvegszál-optikai toldórendszer is, ami kiforrott és valóban megbízható technológia. A termékek élettartama, valamint a műszaki adatlapokon megadott átviteli jellemzők megtartására a gyártók minimum 25 éves garanciát adnak.

Megannyi esetben, az egyetlen közvetlen optikai száltoldási, kötési megoldás, amikor régi, szálhegesztési szempontból nem kompatibilis száltípusokat kell egymással összekötni. Ilyenek, a 20 vagy akár 30 évvel ezelőtt beépített MM száloptikák, amelyek még minőségileg nem voltak olyan stabilak, és kidolgozottak, mint a jelenleg gyártott típusok.

A tanfolyamon, az igényekhez igazodó mélységben foglalkozunk a technológiával, illetve az aktuálisan vásárolt szerelőkészlet, csomag, börönd használatával, és a gyakorlati ismeretek elsajátításával. A tanfolyam résztvevői számára a megfelelő gyakorlat megszerzéséhez szükséges ismeretek és önbizalom elérésének biztosítása a cél, hogy a későbbi önálló munkavégzés hatékonyan megvalósulhasson.

A Tanfolyam időtartama : 4 óra

A Tanfolyami díj tartalmazza a felhasználásra kerülő alkatrészek, segédanyagok árát.

 

Tanfolyami Díjak

Optikai szálhegesztés, Szálhegesztő berendezések, készletek és használatuk

Lista Ár

Kedvezményes Ár

30.000Ft/személy 20.000Ft/személy

Minimális létszám: 4 fő / csoport

Kedvezményes árak, a cégünk által Európában forgalombahozott illetve közvetlenül nálunk vásárolt, saját berendezéseken, szerszámkészleteken történő oktatásra érvényesek, a vevő nevére kiállított számlázás esetén.

A feltüntetett árak nettó árak, az aktuálisan érvényes Áfa összegét nem tartalmazzák.