- Regisztráció

Karanténhelyzetben elvégezhető feladatok és lehetőségek

Fordítsuk ügyfeleink és saját javunkra a kialakult helyzetet, mivel jól látható az események mintázatából, hogy elkerülhetetlen az ilyen helyzetekre történő felkészülés, előrelátás.

Olyan lehetőség nyílt karbantartásokra, bővítésekre, illetve egyben némi kényszer is a fejlesztésekre, amiket most a minimális fennakadásokkal, és a szokásosnál is nagyobb hatékonysággal lehet elvégezni, hiszen ennél kisebb súrlódás az irodai tevékenységekkel szinte elképzelhetetlen. 

Most elvégezhetők az elmaradt, tervezett munkák, és biztosítható a cégek hatékonyabb működése, biztosabb jövője, aminek az informatikai alapkövetelményei most jól körvonalazódnak.

Az élet normál mederbe terelődését követően szükséges, illetve a jelen helyzetben egyaránt alapvető a rendszerek kialakítása, a cégek jövőbeli hatékony működésének előfeltétele! Sajnos az is lehet, hogy hiányuk akár végzetes is lehet.

Sokak számára tűnhet úgy, hogy lelassult az élet, a folyamatok, és valóban sok akadályozó elem is megjelenik újra és újra.

Szerencsésen viszont azok a tevékenységek, amikkel Ti, Mi foglalkozunk, azokra nincsenek tiltó szabályozások, és nagy segítségére lehetünk azoknak a vállalkozásoknak, akik fel kívánnak készülni a jövőre, és az "újraindulásra".

Néhány gondolat hogyan és mit is, valmint miért most kezdjen bele.

 

 • kedvezőbb feltételek mellett végezhetők el a munkák a megbízóknál
 • jelenleg a parkolási nehézségek is sokkal enyhébbek, így kiemelt figyelmet érdemelnek a belvárosi helyszínek
 • a kiürült irodákban zavartalanul, senki tevékenységével nem ütközve lehet dolgozni
 • sokkal hatékonyabban és zavartalanabbul, szinte fennakadásmentesen végezhetők a feladatok
   

 

 • Fel kell venni a kapcsolatot a partnerekkel az elakadt, vagy korábban csak tervezett projektek kapcsán.
  • Újraértékelve az ügyfelekkel egyeztetni kell a lehetőségeket, amik most kedvezőbbek lehetnek.
  • Ez egy különleges alkalom a szükséges karbantartási, bővítési, korszerűsítési munkák elvégzésére.
  • Az elmaradt munkák most hatékonyabban elvégezhetők, még ha a cég a tartalékaival kell is, hogy számoljon.

 

 

 • A kialakult káoszok, átláthatatlan rendszerek is könnyen rendbetehetők.
 • Lehetőség nyílik a rendszerezésre, dokumentálásra.

 

Előtte - utána

 

Ne felejtsük az ügyfeleknek is a megfelelő részletességgel elmagyarázni, hogy mennyi plusz nehézség mindezeket normál körülmények között elvégezni. Amikor a napi munkavégzés szinte kizárja a lehetőségét is, hogy megfelelő szintű  megelőző karbantartásokat bárki is elvégezhesse, mivel nincs lehetőség a leállásokra, illetve azok kényszerű megszervezése esetén, azok mennyi szervezést, előkészületet, és körültekintést követelnek, ami persze sokszoros időráfordítást követel.