- Regisztráció
<< Vissza
Bruttó ár
A kedvezményes árak megtekintéséhez kérjük lépjen be, vagy regisztráljon ingyenesen.
Patch panel optikai 24p (24xSC slx) SM rack 19" 1U OptiC [13513]
Patch panel optikai 24p (24xSC slx) SM rack 19" 1U OptiC [13513]-aPatch panel optikai 24p (24xSC slx) SM rack 19" 1U OptiC [13513]-bPatch panel optikai 24p (24xSC slx) SM rack 19" 1U OptiC [13513]-cPatch panel optikai 24p (24xSC slx) SM rack 19" 1U OptiC [13513]-dPatch panel optikai 24p (24xSC slx) SM rack 19" 1U OptiC [13513]-ePatch panel optikai 24p (24xSC slx) SM rack 19" 1U OptiC [13513]-fPatch panel optikai 24p (24xSC slx) SM rack 19" 1U OptiC [13513]-g

Patch panel optikai 24p (24xSC slx) SM rack 19" 1U OptiC [13513]

Elérhetőség:Raktáron
Kért mennyiség: db
 Kiegészítők:  
   
 Termékadatok:  

Cikk kód: 13513

Kategória Ethernet IEEE 802.3 szabvány szerinti Cat.. és egyéb kábel kategóriákoptikai gerinc

Csatlakozó fajtája A terméken szereplő, vagy jellemző csatlakozó pontos megnevezése.SC szimplex SM

Portok száma: 24

Telepítés Ez a paraméter tartalmazza, hogy optimálisan hova lehet telepíteni a terméketrack 19"

Unitok száma A unit (jelentése = egység) a rack szekrényben lévő racksínek magasságának alap mértékegysége. Egy unit (1U) = 4,445 cm (44,45 mm). 1 Unit (44,45 mm)

anyaga: fém

Szín A termék színét jelöli. Minden esetben a termék külső burkolatának a domináns, vagy teljes színét.fekete

Egyéb termék információ: beépített kötéstartó kazettával, SC pigtailekkel

Tartozékok Ez azt írja le, hogy a termék mellé milyen eszközöket csomagolt a gyártó a gyári kiszerelésében.- 1 db optikai patch panel
- 24 db SC SM optikai pigtail kábel (szoros illesztésű köppeny (tight buffer)
- 24 db SC slx optikai összekötőmodul
- 24 db optikai kötésvédő zsugorcső
- 8 db 2mmx 60/40mm-es vezeték-kötegelő
- 4 db 1-től 12-es öntapadós feliratozó címke
- 4 db menetes, rögzítő acél-szalag
- 4 db hátsó gumitömítés
- 48 db (2x26mm) rögzítőcsavart (már beszerelve SC slx / LC dlx modulhoz)

Leírás A termékkel, vagy szolgáltatással kapcsolatos, általános információk, vagy olyan információk szövegesen megfogalmazott jellemzője, amely a többi feltüntetett paraméterből nem derül ki, de lényeges.A masszív fém patch paneltest biztos védelmet nyújt az optikai kötéseknek, végződtetéseknek, kábel puffernek, csatlakozóknak és szálaknak egyaránt. A beérkező kábelek széles mérettartományban vezethetők be a belső kötőtálcába, amelyek menetes fémpántokkal rögzíthetőek, tehermentesíthetőek, melyekből 4 db található a szerelőcsomagban mellékelve, valamint 2 db külön kialakított csavaros tehermentesítőn keresztül is rögzíthetők a kábelek mechanikus tartását, szilárdságát biztosító elemei.

Optikai kifejtésekre alkalmas, 19"-os rack szekrénybe szerelhető. A patch panel optikai szerelő része beszerelt állapotban is 100%-osan (teljes mélységéből) fiókszerűen kihúzható, illetve oldalsó reteszeinek kioldásával kiemelhető a keretből, így biztosítva a könnyű és biztonságos szerelhetőséget. A belső kialakítás lehetővé teszi az optikai kötések rögzítésére szolgáló, kötéstartó kazetták elhelyezését. (alapkiépítésben 1 db 24-es kötésvédő számára kialakított kazettát tartalmaz.)
A kötőtálca a kábel-pufferek elhelyezés számára 2 db oldalsó (10x20 mm-es) műanyag kábelcséve modul található.
A tálca teljes kapacitása 24 SC simplex (slx) csatlakozó, mely 2x12-es szabványos színkód szerinti pigtailkábel csoportba rendezve található meg a panelben.

További lehetőségek!
A patch panel alkalmas duplex LC optikai összekötők fogadására (kicserélve a gyárit). Így akár elérhető a panelenkénti 48 optikai szál kifejtése.

A panelben lévő összes pigtail kábel, a csatlakozóval együtt, rendelkezik méréssel, a csillapítás és a visszaverődési veszteségek értékeit tartalmazó adatlappal.
Az egységben található kötéstartó kazetták elhelyezésére 32,5 mm teljes magasságban van lehetőség, így akár tovább is bővíthető a tálca befogadó kapacitása, az alapkiépítésben benne található 1x24-es kazetta. Igény esetén további 48 vagy több optikai szál kötésére is lehetőség nyílik.
A panelen belül, nem csak a kötéstartó kazettában, de azon kívül is találunk helyet a szerelés és üzemeltetés folyamán szükséges kábelek, vastagabb burkolatú szálak elhelyezésére is.
A patch tálca segítségével szabályos, minden minőségi kritériumnak megfelelő és áttekinthető kötéseket, központi elosztókat lehet kialakítani.

FIGYELMEZTETÉS!
Szereléskor a kötőtálca fiók betolásakor a burkolat gumiátvezető nyílásain biztosítani kell a kábelek zavartalan áthaladását, hogy azok sérülését, törését megelőzzük, illetve azok kézi igazítása javasolt.


Megfelelőség: nem CE kötelezett termék

Márkanév Annak a vállalatnak a neve, amely a terméket előállítja és/vagy piaci forgalomba hozza. Egyes termékek esetén a fantázianév, amely néven forgalomba kerül.OptiC