- Regisztráció

 

Az Agenda-Age Kft. pénzügyileg a legstabilabb cégek között!

A Bisnode mostantól Dun&Bradstreet!

A Bisnode Dun & Bradstreet általi akvizícióját követően a korábbi Bisnode Rating – vagy Bisnode Minősítés – változatlan üzleti tartalommal, megújult elnevezéssel, mint D&B Failure Score áll rendelkezésre. Segítségével a céges kockázatosság egy mutatóba tömöríthető. A D&B Failure Score a korábbiakkal azonos módszertan felhasználásával, évek óta iparági standardként segíti ügyfeleiket a kockázatos vállalkozások kiszűrésében.

Dun & Bradstreet tanusitvany

A Dun & Bradstreet (korábban Bisnode) nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján. Így került kiválasztásra az Agenda-Age Kft. is, mint a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike. Ez alapján vállalkozásunk a magyar cégek azon 9,82%-ába tartozik, akik pénzügyileg a legszilárdabb lábakon állnak, azaz rendelkeznek valamilyen Bisnode tanúsítvánnyal.

Nagy megtiszteltetés cégünk számára, hogy a Dun&Bradstreet objektív cégminősítése alapján a legjobbak között szerepelhetünk. Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a piacon tisztességesen járjunk el, így fontos számunkra, hogy egy külső szakértő is megerősítette, hogy cégünk fizetésképtelenségi valószínűsége kiemelkedően alacsony.

Hisszük, hogy a tanúsítvány segítségével ügyfeleink, szállítóink, munkavállalóink felé is tovább fokozzuk azt a bizalmat, mely egyre fontosabb a hosszú távú, stabil üzleti kapcsolatokban. Azzal, hogy a Bisnode független szakértőként ismerte el cégünk stabilitását, azt az üzenetet hordozza számunkra, hogy jó úton járunk cégünk építésében. Mivel vállalkozásunk minősítése szigorúan szakmai szempontok alapján történt és arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet, így a Bisnode tanúsítvány valóban pozitívan különbözteti meg cégünket a piacon.

Tekintse meg cégünket a Dun & Bradstreet cégadatbázisában.
D-U-N-S szám: 427242750

Tovább a Bisnode cégadatbázisába!

 

Agenda-Age Kft. D&B GOLD tanusítvány 2024

Bisnode és Dun & Bradstreet tanusítványaink

Az Agenda-Age Kft. D&B/Bisnode minősítései: 2024 ,202320222021, 2020, 2019, 2018, 2017

 

Az Agenda-Age Kft. a D&B (korábban Bisnode AAA) tanúsítványát évek óta megkapja, mellyel Magyarországon csupán a cégek 0,63 %-a rendelkezik, és azt jelzi, hogy velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony. Erre a minősítésre sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet, ezért a Bisnode tanúsítvány szigorúan szakmai és független minősítése komoly elismerése munkánknak. Cégünk regisztráltan több, mint 10 éve benne van Magyarország legstabilabb vállalkozásai között, ahogyan az hitelesen ellenőrizhető is. 

A minősítés több hivatalos forrásból származó adaton alapul, úgy mint Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium adatai, cégbíróság bejegyzései, NAV és más hatóságok adatai. A hivatalos források adatai mellett beépíti a vállalatra vonatkozó pénzügyi információkat: mérlegadatokat, eredmény-kimutatást és trendeket. A minősítés figyelembe veszi a vállalat vagy szervezet demográfiai adatait, azaz a vállalat életkorát, tevékenységét, méretét, tulajdonosait és azok kapcsolódásait. 

A fizetési tapasztalat program adataiból beépíti a minősítésbe, hogy az adott vállalkozás határidőben vagy késéssel, azaz milyen fizetési fegyelemmel egyenlíti ki számláit. A fentieken kívül számos egyéb gyűjtött információt is hozzátesz a rendszer a minősítéshez.

A D&B AAA minősítésünk nemcsak a jelenlegi pénzügyi stabilitásunkat mutatja, hanem a minősítés kialakítási rendszerének köszönhetően azt is, hogy az elkövetkező időszakban az Agenda-Age Kft. továbbra is stabil szereplője lesz a piacnak.

Cégünk azért döntött a D&B/Bisnode mellett, mert egyesülve a legnagyobbakkal jelenleg a legkiterjedtebb hálózattal rendelkezik világszerte, hogy partnereinket mi magunk is ellenőrizhessük, illetve cégünk állapotai mások számára is nyomon követhetők legyenek. Számunkra fontos, hogy hiteles cég által legyünk hitelesítve. 
A D&B-vel és magyarországi jogelődjével szoros üzleti információs kapcsolatot sikerült kiépítenünk, ami nagy segítség és támasz cégünk számára.