- Regisztráció

 

Kölcsönzési lehetőségek cégünknél

 

Kölcsönzés

Kölcsönözhető berendezéseinkkel igyekszünk segíteni partnereinket, azon munkafolyamatok elvégzésében, melyek megkövetelik a nagyobb értékű eszközök, illetve folyamatos karbantartást igénylő berendezések használatát, de alkalmi igények esetén a beszerzés nem lenne reális és kifizetődő.

Ennek megfelelően, több berendezés, szerelőkészlet, illetve műszerek, szerszámok állnak rendelkezésre, hogy minél hatékonyabb és átfogóbb szolgáltatást biztosíthassanak ügyfeleink a megrendelőik számára.

Bérelhető berendezések:

FHO5000    Bérlés részletei >>

OTDR Grandway FHO5000 OTDR
Optikai mérő- és hibakereső műszer

Menürendszer: magyar + 11 további nyelv.

 
 Szálhegesztő Bérlés részletei >> 

Optikai szálhegesztőkészlet
magra és köpenyre illesztéssel,
+ mechanikus csatlakozókhoz
.

Már 2 db is kölcsönözhető!

 
szerelőkészlet  Bérlés részletei >> FOTK03Pro optikai szerelőkészlet
mechanikus rögzítésű csatlakozó és száltoldó szereléshez
mérő-műszerrel, hibakereső lézerrel.
 
Krimpelő szerszám behúzóhoz Bérlés részletei >> Krimpelő szerszámkészlet berudalók javításához

Részletes bérleti feltételek és a berendezések leírása a kép melletti szövegekre kattintva érhetőek el!

 

Kölcsönzési szándék és regisztráció bejegyeztetése

A kölcsönzési szándékra vonatkozó igényeket, a foglalási naptárban történő regisztráció érdekében, minél előbb érdemes egyeztetni, mivel a szabad időpontokra külön korlátozás nélkül, azonnal lehet foglalást rögzíteni. Az ilyen azonnali foglalások esetén, egy szóbeli érdeklődésként jelentkező tájékoztatást nem tudunk figyelembe venni, hisz nincs rögzítése a rendszerben, s mivel több munkatárs is rögzíthet igényeket, és konkrét foglalást a rendszerben, így egy előzetesen szabad időpont hamar foglalttá válhat.

 

Az előbbiek alapján, a berendezésekkel kapcsolatban az átadáskor, illetve azt megelőzően a bérlet időpontjára és időtartamára vonatkozóan megelőző egyeztetés szükséges, hogy a kiadásnak a tervezett feltételek szerint ne legyen akadálya. A berendezéseket csak az előbbiek alapján tudjuk garantálni.