- Regisztráció

Tanfolyamaink  

TANFOLYAMAINK KAPCSÁN SZERETNÉNK A LEHETŐ LEGINKÁBB ÁTTEKINTHETŐ ÉS SZERVEZHETŐ RENDSZERT BIZTOSÍTANI.

Figyelembe véve, hogy az élet minden dolga akkor működik hatékonyan, ha annak elméleti, elvi részeivel, és a gyakorlati alkalmazásra vonatkozó ismeretekkel is rendelkezünk, valamint sikerül tapasztalatot szereznünk, ezért erre törekedve igyekszünk alakítani a tanfolyamokat.

Mivel esetünkben alkalmazásra irányul tevékenységünk, az előbbiek tükrében azon dolgozunk, hogy együttesen, rövid időn belül valósulhassanak meg.

Ezen tanfolyamainkról már részletesen olvashat  a menüpontokban.
Időpontok és tájékoztatás az alábbiakban, és a kapcsolódó linkeken található, és azonnali jelentkezésre is lehetőség van minden témakör következő tanfolyamára.

Optikai Hálózatok
Strukturált Hálózatok

 

Tanfolyamok és időpontok

A tanfolyam időpontjának színezése megadja, hogy a konkrét tanfolyam mikor kerül megrendezésre.

Bizonyos esetekben, a gyakorlati tanfolyamok esetén, délelőtt és délután is egy-egy külön gyakorlati csoport tud részt venni, az ilyen részletek a tanfolyam részletesebb ismertetőjében találhatóak.

 

Optikai hálózatszerelés - alaptanfolyam

Magában foglalja annak két részre bontott tematikája által mindazt a tudást, ami lehetővé teszi, hogy elinduljon valaki ezen, vagyis az optikai hálózatok kivitelezésének a területén. Ajánljuk a tanfolyamot mindazoknak, akik akár az építés, akár az üzemeltetés területén dolgoznak.

Tanfolyamról:
Optikai hálózatszerelés - Alaptanfolyam - Elmélet
Elméleti ismeretek, melyek az optikai hálózatok megtervezéséhez szükségesek.

Optikai hálózatszerelés - Alaptanfolyam - Gyakorlat
Gyakorlati ismeretek, melyek elengedhetetlenek a kivitelezéshez.

Tanfolyami időpontok:
        Elmélet időpontja: 2019.09.23. 9:10-17:00

        Gyakorlat időpontja: 2019.09.24. 9:00-12:30 ; 13:30-17:00

  Jelentkezési lap letöltés:      >  DOC (MS Word) formátumban
    >  
PDF formátumban
 E.mail:      >  Jelentkezés közvetlenül e-mailben 
        kérdések a  tanfolyammal kapcsolatban
.

 

Tervezett tanfolyamaink

Az informatikai, műszaki, elektronikai területekkel kapcsolatban folyamatosan, időről időre új technológiák, eszközök és megannyi kiegészítő jelenik meg. Annak érdekében, hogy ezeket hatékonyan alkalmazhassuk, szükséges a megismerés, megértés és a tapasztalatszerzés. Az összeállított tanfolyamok folyamatosan frissített tartalommal igyekeznek hatékony tudást, megfelelő nézőpontokat adni a sikeres alkalmazáshoz.

 

Termékekkel, technológiákkal kapcsolatos friss információkról szóló hírleveinkre feliratkozhat a bejelentkezést, vagy regisztrációt követően, így a tanfolyamokon kívül is híreket kaphat az újdonságokról.

Balla László G.
2016 október.