- Regisztráció

Agenda-Age Kft.

Az Agenda-Age Kft. 2002. májusában alakult 100%-ban magyar tulajdonosokkal. A cég célkitűzése, hogy minél szélesebb körben, stabil és megbízható partnere legyen hálózati, informatikai, telekommunikációs, szünetmentes rendszereket tervező, kivitelező, és üzemeltető cégeknek, vállalkozásoknak.

Az Agenda-Age Kft. a Dun & Bradstreet AAA (tripla A) (korábban Bisnode) tanúsítványát évek óta megkapja, mellyel  Magyarországon csupán a cégek 0,63 %-a rendelkezik, és azt jelzi, hogy velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony. Erre a minősítésre sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet, ezért a tanúsítvány szigorúan szakmai és független minősítése komoly elismerése munkánknak. Cégünk regisztráltan közel 10 éve benne van Magyarország legstabilabb vállalkozásai között, ahogyan az hitelesen ellenőrizhető is.

Dun & Bradstreet tanusitvany

Tekintse meg cégünket a Dun & Bradstreet cégadatbázisában.

Tovább a Bisnode cégadatbázisába!
 

DnB oklevél 2022

DnB-Bisnode tanusitványok

Az Agenda-Age Kft. Bisnode minősítései: 202320222021, 2020, 2019, 2018, 2017

 

Folyamatosan jelen vagyunk a Nemzeti Adó- és Vámhivatal által nyílvántartott Megbízható Adózók adatbázisában.

 

Kötelességüknek érezzük, hogy ügyfeleink, leendő ügyfeleink igényeinek megfelelően folyamatosan fejlesztett kínálattal, szolgáltatásokkal, értékálló megoldásokat kínáljanak, melyek hosszú távú eredményeket és sikereket biztosítanak.

Tulajdonosainkat a szakmában szerzett tapasztalat és elkötelezettségük motiválja, valamint, hogy valóban hozzájáruljanak a cég tevékenységével a társadalom, a mindenki számára elérhető szabad kommunikáció fejlődéséhez, kialakításához.

Az eltelt évek során folyamatos beszállítója lett a cég sok neves informatikai, telekommunikációs -hálózatépítő cégnek, internet-, kábel-TV-szolgáltatónak,
rendszerintegrátornak, vállalkozáscsoportnak, multinacionális cégnek.

Távol-Keleti és Európai beszerzési forrásokon keresztül beszállító és gyártó partnerei segítségével korszerű, megbízható eszközöket, szerszámokat, berendezéseket és egyéb anyagokat biztosít, a fentiekben említett hálózati rendszerek kivitelezéséhez. Egyedi megoldások tervezésében, kivitelezésében munkatársaink több éves, sokoldalú tapasztalata és széleskörű információi biztos bázist jelentenek.

ITT olvashatja, néhány partnerünk visszajelzését közös munkáinkról.

 

Informatikai rendszerek területén, az aktív és passzív termékeket előállító gyártókkal kialakított szoros együttműködés, az ügyfelek által megfogalmazott igények és összegyűjtött tapasztalatok összefoglalása és a különösen jó kommunikáció, a termékfejlesztések vonatkozásában sokoldalú és hatékony, új megoldásokat eredményeznek időről időre.

Szünetmentes tápegységek terén széles termékkínálattal, kiemelkedő szakmai tapasztalattal rendelkezve, ezen a téren is kiváló megoldásokkal tudunk szolgálni, kiemelve az Aplus UPS-t, mint az egyik közvetlenül képviselt gyártó termékeit.

Optikai hálózatok terén a cég ~1996-ig visszanyúló múlttal rendelkezik, s átfogó megoldásokat kínál a különféle feladatok hatékony és megbízható megoldására. A kábelek, csatlakozók, az újabb technológiák és berendezések megismerése terén a cég küldetésként vállalta fel azok széleskörű megismertetését, és a gyakorlati használat elsajátításának a biztosítását.

SFP, SFP+ modulok terén, a cég közvetlen gyártói kapcsolata által, olyan egyedi igények szerinti modulok gyártását is meg tudja valósítani, ami a normál kereskedelmi csatornákon keresztül nem beszerezhető. Kiemelkedő a területen az eltérő gyártóktól származó aktív eszközök optikai modulokkal való támogatása, gyors és biztos megoldást kínálva az egyedibb helyzetek és követelmények esetén is.

Csapatunk nagy hangsúlyt fektet az igények pontos felmérésére, majd a helyes tervezésre, paraméterezésre és termékválasztásra. Emellett a pontos kivitelezésre, illetve a megbízható működés és megfelelő biztonság biztosítására.

A kereskedelmen túl, budapesti irodánkban és bemutatótermünkben szaktanácsadással állunk ügyfeleink rendelkezésére, melyet eddigi sok éves tapasztalatunkra és tanulmányokra alapozva valósítunk meg. A munkatársak folyamatos továbbképzésével, továbbtanulásával biztosított a naprakész technológiai és szakmai ismeretek alkalmazása.

 

Cégnév: Agenda-Age Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Adószám: 12834334-2-43

EU adószám: HU12834334

Cégjegyzékszám: 01-09-705689