- Regisztráció


 

Partnereinknek, elsősorban leendő partnereinknek jogos igénye az, hogy mielőtt úgy döntene, hogy velünk működik együtt, tőlünk szerzi be projektjéhez az eszközöket, azelőtt megbizonyosodjon arról, hogy képesek vagyunk-e az igényeit kiszolgálni.
Az alábbiakban olvashatja, néhány partnerünk visszajelzését közös munkáinkról.

 


 

2011-es év második felében indultak el egy telekommunikációs, informatikai fejlesztő labor kialakításának a munkálatai.

Az Agenda-Age Kft. termékeinek beépítésével, a Powcom Services Kft. végezte el ennek a labornak a kialakítását.

A kutató laborba közel 40 db. nyitott „Rack” kabinet lett összeépítve. Az informatikai rendszer építése során az Agenda-Age Kft-től lettek beszerezve a kiépítéshez használt passzív hálózatépítési anyagok.
 

-  Draka Cat7-es árnyékolt kábel behúzás  8000 méter
-  Galaxy Cat6A árnyékolt végpont kialakítása 1600 végpont
-  Atop optikai végpontok kialakítása 550 végpont
-  Galaxy koaxiális végpont kialakítása  420 végpont


       
    
        
       


A labor kivitelezésének lezárásakor a teljes hálózat műszeres mérésen esett át és hiteles mérési jegyzőkönyvvel lett átadva a megrendelőnek használatbavételre.


Kivitelező: Powcom Services Kft.
1095 Budapest, Soroksári út. 48.
Tel: 06/1 453-4770

 


 

2011 nyarán indult el a szentendrei járóbeteg-ellátó központ régi épületének informatikai felújítása, valamit ezzel párhuzamosan az új épület informatikai hálózatának kiépítése és a két hálózat össze integrálása.

Az Agenda-Age Kft termékeivel az E. Kvalitás 2002 Kft. végezte a teljes informatikai-hálózati kivitelezést.


A kivitelezés során mind a passzív, mind az aktív hálózati elemeket az Agenda-Age Kft-től szerezte be. A beszállító az általa forgalmazott termékekkel megfelelt a pályázatban kiírt technikai és minőségi kritériumoknak. A kivitelezés során az alábbi főbb tételek kerültek beépítésre:
 

-  Draka Cat7-es árnyékolt kábel behúzással  10500 méter
-  Optikai, koaxiális és telefon trunk összekötés  305 méter
-  Galaxy Cat6A árnyékolt végpont kialakítása 430 végpont
Aktív hálózat kiépítése   11 db Cisco Switch, 1 tűzfal és Wifi kiépítése


A teljes passzív hálózat Galaxy rendszerrel lett kialakítva és az átadása előtt hivatalos mérési jegyzőkönyv készült, ami alapján minden végpont megfelelt az Cat6A-s kritériumnak.

Kivitelező: E. Kvalitás 2002 Kft.
1034 Budapest, Bécsi út 314.
Tel: 06/1 205-3735

 


 

Magyarországon, 140 helyszínt érintő, Országos Adatvédelmi rendszer kiépítése 140 db egyedi gyártású fali Rack-szekrény, 11 napos szállítási idővel, határidő előtt teljesítve, kifogástalan minőségben!

Az Agenda-Age Kft. vállalta a kivitelező egyedi igényei szerint történő fali rack szekrények, 140db-os  mennyiségben 30 napos határidővel történő teljes menedzselését, szállítását.
A magyarországi élelmiszerbolt hálózat üzleteiben, 2011 végén történő teljesítéssel kellett az adatvédelmi-rendszernek telepítésre kerülnie.
A rendszer egy egyedi fali szekrényt követelt meg, mellyel szemben nem hétköznapi, több kritérium volt. Az ajtó kialakításától, a szekrény méretéig, ami mind egyedinek számított.
Ezt a szekrényt az Agenda-Age Kft. tudta csak szállítani a rendkívül rövid határidő betartásával.

A projektbe szereplő 140 darab, 6U magas, teli ajtós, 600mm mély szekrényt a visszaigazolt 30 nap helyett, 11 nap alatt leszállította a kivitelező telephelyére.
A projekt végül a hathatós segítségnek köszönhetően határidőre elkészült, hiánytalan, kifogástalan technikai tartalommal. Mindez a hatékony kivitelezői, beszállítói, műszaki, gyártástechnológiai egyeztetéseknek, korrekt, gyors finanszírozási, szállítási menedzsmentnek köszönhetően.
 

Kivitelező: Justice Security Kft.
1158 Budapest, Késmárk u. 22.
Tel: 06/1 431-8550

 Lengyelországban egy korszerű vágóhíd és feldolgozó üzem épült, melynek teljes informatikai, telekommunikációs és ipari hálózatának kiépítését végeztük el.

A projekt-kivitelezésről néhány adat:
-    kb. 1000 méter optikai kábel lefektetése és kifejtése több szakasz szerint
-    8000 méter Cat6 FTP Draka kábel behúzása
-    kb. 900 méter telefon trunk kábel lefektetése
-    4 Rack központ kiépítése Galaxy passzív eszközökkel, LinkPro hálózati aktív elemekkel és Aplus UPS rendszerrel

A korszerűségre nézve néhány adat: óránként 1000 sertés haszonállat feldolgozását tudják elvégezni, ami kb. 4millió darabot jelent éves szinten. Ehhez az automatizáltsághoz stabil informatikai és telekommunikációs hálózat szükséges. A csarnok kb. 110x230 méter alapterületű és ezen belül található a kétszintes, szintenként kb. 600nm iroda, ahol 144 végpont kiépítését végeztük el (Cat6 FTP).

Összesen 4 rack szekrényt használtunk fel, melyek közül hármat optikai kábellel csatlakoztattunk, ill. az épülettől távolabb eső két porta épület hálózatba illesztése is optikai kábellel történt.

A projekthez az Agenda-Age Kft. dolgozói és vezetősége maximális támogatást, és rugalmas fizetési feltételeket nyújtottak számunkra. Így utólag is külön köszönet érte!Kivitelező: Enyingi és Társai Bt
9024. Győr, Nagy Imre utca 3.
Tel: 96/518-238
 

Végfelhasználó: Pini Polonia Sp. z o.o. (Lengyelország)
Címe: 99-300 Kutno ul. Wschodnia 21, Poland
 2009-ben indult és a mai napig is futó és fejlődő projekt, aminek a keretén belül, 14 helyszínen ENVI AUTOMATA, diszkont üzemanyagtöltő állomás került kialakításra.
Az állomások helyi hálózatához, a központtal való kommunikációhoz, a kommunikációs és adatközpont kialakításához szükséges passzív és aktív hálózati elemeket illetve VoIP megoldásokat az Agenda-Age Kft szállította.

Az Agenda-Age Kft. nagy segítséget nyújtott a kivitelezés előtti tervezésben, kiemelten a VoIP megoldások megtervezése terén. A kivitelezés során számos informatikai eszközt, telefonos berendezést biztosított:

-    Draka UC300 Cat5E UTP falkábel:     több 1000 méter
-    Triton Rack rendező rendszer a központ kialakításához
-    LinkPro Switch megoldások
-    VNM Enterprise Nagyvállalati VoIP telefonközpont
-    ZyXEL UGS-100 tűzfalak a VPN-es hálózat létrehozására
-    Cisco ATA adapterek és Helios kaputelefonok a töltőállomások központtal való kommunikációjához

A projekt kivitelezésével önállóan működő, automata üzemanyagtöltő állomások jöttek létre Magyarország több pontján. A jól tervezett informatikai kivitelezésnek köszönhetően a további töltőállomásokkal bővülő rendszer jól veszi a vele szembe támasztott kihívásokat.

Kivitelező: H. Biztonsági Kft.
1225 Budapest, Nagytétényi út 221-225.
Tel: 06/1-219-0730