- Regisztráció


 

Passzív PoE

A passzív PoE megoldásokkal, mint költséghatékony távtáplálási lehetőséggel, sok felesleges munkát és kiadást  takaríthatunk meg.

Ezek segítségével, olyan eszközöket is elláthatunk a szükséges energiával, melyek maguk nem lennének képesek kezelni az ilyen távtáplálást.

Az alábbi képen jól láthatjuk a működés egyszerűségét. Több változata létezik a sorozatban gyártott eszközöknek, használhatuk egyszerű. A strukturált kábelezésen keresztül egyszerűen közbeiktatva, az eszköz eredeti adapterével megoldható az energiaellátás.

Passzív PoE Injector és Splitter

Megoldható akár PoE szolgáltatással nem rendelkező IP telefonok, WiFi AP vagy akár Router, végponti elosztó Switch,  Kamera, VoIP adapterek/ analóg telefonok tápellátása is.

Drága és körülményes villamos kábelezést takaríthatunk meg a helyes és átgondolt használatukkal.  

Csodákat persze ne várjunk és vegyük figyelembe, hogy a megoldásnak vannak határai. Ne használjunk rézzel bevont alumínium vagy acél szálakat használó kábelezési rendszeren ilyen megoldásokat, hacsak  a távolságok nem igen rövidek. A nagyobb ellenállású vezetékek a tápellátásban is jelentős veszteségeket okoznak, melyek eredménye az lehet, hogy bizonyos esetekben nem, vagy bizonytalan lesz a működésük.