- Regisztráció

A világ vezető akkumulátor gyártója

 

A tengerek mélyétől a világűrig

A GS Yuasa Csoport 65 leányvállalatból és 33 kapcsolt vállalatból áll és jelen van a világ számos országában.

A GS Yuasa Group több mint 100 éve folyamatosan hozzájárul a gazdasági fejlődéshez és az életszínvonal javításához az akkumulátorok, áramellátó rendszerek és a világító berendezések fejlesztésével és gyártásával. Meghatározó erő a piacon, mint a világ egyik vezető ipari, autóipari és motorkerékpár-akkumulátor gyártója. Nagy teljesítményű áramellátó rendszerek szállítójaként segítünk a társadalmi infrastruktúra megbízhatóságának biztosításában.

Napjaink egyre kifinomultabb igényeinek megfelelve az új generációs energiarendszerű lítium-ion akkumulátorok széles választéka nemcsak a járművekben történő felhasználású, hanem a legkülönbözőbb területeken található termékeket is magában foglalja, a tengerek mélyétől a világűrig

Hosszú története során a GS Yuasa Group innovatív technológiák létrehozásán dolgozott. Ez az elkötelezettség az alapja annak az erőfeszítésnek, hogy új lehetőségeket fedezzük fel az elektromos energia területén az "Innováció és növekedés" szavakkal megfogalmazott vállalati elképzelés alapján.

 

Yuasa akkumulátorok