- Regisztráció

 

 

Hírleveleink

Hírleveleinket és e-mail-es promócióinkat alapvetően viszonteladó partnereink és végfelhasználóink számára küldjük ki!

Viszonteladóinkat heti rendszerességgel értesítjük akcióinkról, újdonságainkról. A promóciókban általában egy területet érintünk és abból ragadunk ki néhány tételt, melyekről publikálunk. Hírleveleinkben technológiákról, megoldásokról vagy esettanulmányokról számolunk be, melyek jó része cikként,TudásBázisunkban is publikálásra kerülnek. Hírleveleink alapvetően szakmai irányultságúak és kifejezetten a telepítőknek, hálózatépítőknek szól.

Végfelhasználói partnereinknek általában havi rendszerességgel küldünk promóciót jellemzően a végfelhasználókat érintő termékekről, akciókról vagy ezen területnek szóló, egyszerűbb cikkekről. Hírlevél cikkeink általános nyelvezettel készülnek, hogy bárki számára könnyen érthetőek legyenek. Ezen cikkekben kevesebb szakkifejezést használunk és közérthető módon tálaljuk.

Tanfolyamainkról is szoktunk hírlevelet küldeni az érdeklődőknek. Amennyiben csak erre szeretne feliratkozni, arra is van lehetőség! Eszerint csak az aktuális képzéseinkről kapnak e-mailt, más témájú hírleveleket nem küldünk! Ezt a fajta igényüket jelezzék a kepzes@agendaage.hu e-mail címen!


Miért lehet előnyös Önnek, ha feliratkozik a hírleveleinkre?

- értesülhet aktuális akcióinkról, kedvező ajánlatainkról
- tudomást szerezhet legújabb szakmai programjainkról
- hírt adhatunk az új technikai, műszaki leírásainkról, bemutató videóinkról
- könnyebben megismerhetők szolgáltatásaink, újdonságaink, termékeink
- tájékoztatót kaphat a legfrissebb eseményeinkről, kezdeményezéseinkről
- soron következő tanfolyamainkról kaphat információkat

 A feliratkozás bármikor visszavonható, akár a “Leiratkozás” hivatkozására kattintva, a hírlevél láblécében!
 

Hogyan tud feliratkozni?

Hírleveleinkre webes regisztrációval vagy külön küldött e-mail-es jelentkezéssel lehet feliratkozni (webes regisztráció esetén automatikus)! 

A regisztrálást követően, megjelenik egy új oldal, ahol fel tudnak iratkozni a kijelölt hírlevél típusainkra!
Egyébiránt a lentebb található Feliratkozás szövegre kattintva is jelezhetik szándékukat!


Hírlevélre történő feliratkozás e-mail-ben ---> Feliratkozás
 

A hírlevélről való leiratkozást, webes felhasználóink bejelentkezés után az „Adataim” résznél tudják beállítani vagy e-mail-ben jelezhetik felénk(hirlevel@agendaage.hu) vagy a lenti Leiratkozás szövegre kattintva!

Hírlevélről történő leiratkozás e-mail-ben ---> Leiratkozás

Hírleveleinket a GDPR-ban foglaltak szerint kezeljük, tehát csak és kizárólag olyanoknak küldjük el, akik valóban feliratkoztak rájuk! Részletesebben az almenüben fejtjük ki, az ezzel kapcsolatos tudnivalókat!