- Regisztráció

 

Karrierlehetőségek az Agenda-Age Kft-nél!

Az Agenda-Age Kft. 2002 májusában alakult 100%-ban magyar tulajdonosokkal. Elsősorban nagykereskedelmi értékesítéssel, illetve a rendszerek építéséhez, a megrendelőink igényeihez igazodó szolgáltatásokkal képviselteti magát a területen.  A cég célkitűzése, hogy minél szélesebb körben, stabil és megbízható partnere legyen hálózati, informatikai, telekommunikációs, szünetmentes rendszereket tervező, kivitelező, és üzemeltető cégeknek, vállalkozásoknak.

Törekvésünk, hogy példamutatóan tisztességes, és jogszabálykövető cégként, biztonságos és stabil vállalkozásként működjünk. Cégünk minősítése a Magyarországon a vállalkozások kevesebb, mint 0,63%-ára jellemző AAA (a Bisnod által - erről bővebben itt).

Az alábbi menüpontban megtalálhatók azon munkakörök, amelyekre aktuálisan munkatársat keresünk és amire jelentkezést várunk. Örömmel vesszük, ha ajánlja barátjának, ismerősének, akire esetleg illik a leírás, és jó eséllyel, kedvvel csatlakozna csapatunkhoz.

Fontosnak tartjuk a szakmai fejlődés lehetőségének biztosítását - munkavállalóinkat igyekszünk a lehetőségekhez mérten megfelelő felelősséggel felruházni, és a jól elvégzett munkát a megfelelő módon jutalmazni/honorálni. A speciális szakterületeken folyamatosan bővülő új tudás megszerzése és alkalmazása által válnak munkatársaink,  s így már  szakembereink a közös sikereink forrásává cégünk eredményességének, fejlődésének részesévé.

A szakmai fejlődés érdekében különböző képzési lehetőségeket kínálunk munkatársainknak munkakörtől függően.

Technológiai bemutatóinkon, képzéseinken, tanfolyamokon az ügyfeleinkkel együtt, illetve belső oktatásokon egyéb technológiákkal, termékekkel kapcsolatos legfrissebb elméleti és gyakorlati tudás sajátítható el.
 

Telephelyünk a Soroksári úti Hungária Malomudvar (térkép itt), melyben parkolási lehetőség áll rendelkezésre, illetve a közelben különböző étkezésre alkalmas éttermek, kifőzdék találhatók, de a telephelyen található saját konyha és étkező. 

A jelentkezés általános feltételei:

  • fényképes önéletrajz 
  • rövid motivációs levél - miért szeretne itt dolgozni, hogyan tudná segíteni a cég munkáját
  • eddigi tapasztalatok és iskolák feltüntetése

Amit cégünk ajánlani tud: 

  • teljes mértékben bejelentett versenyképes fizetés
  • biztonságos környezet
  • jó hangulatú munkakörnyezet
  • cégen belüli konyha, étkező
  • öltöző, és kapcsolódó létesítmények
  • béren felüli juttatások - Cafeteria
  • negyedéves bónusz - eredmények függvényében

Bármiféle kérdés esetén forduljon hozzánk, a szemelyzet@agendaage.hu e-mail címen!