- Regisztráció

 

Elektronikai hulladékok

elektronikai hulladék átvétel

Az elektromos berendezések tartalmazhatnak olyan káros anyagokat, amelyek települési hulladékként valóártalmatlanítása során komoly problémákat okozhatnak. A technikai fejlődés és a jogi előírások alapján már kevesebb káros anyagot tartalmaznak, de fontos, hogy ezeket a hulladékokat ne helyezzük a kommunális gyűjtőedényekbe, ne helyezzük őket a természetbe, közterületre, hanem minden esetben a megfelelő gyűjtőhelyeken adjuk le!

Az elektromos hulladékok nem helyezhetők el települési hulladék gyűjtőedényekben és települési hulladékként nem ártalmatlaníthatóak!
Kevesen tudják, de lomtalanításkor sem szabad elektronikai hulladékot kihelyezni!

Az elektromos berendezésekben található veszélyes anyagok káros hatással lehetnek az emberi szervezetre és a környezetünkre, ha azokat az előírásoknak nem megfelelő módon használják, működtetik. A terméken, a termék leírásában, ismertetőjében megtalálja az adott eszköz kezelésével kapcsolatos tudnivalókat!

Hozza el hozzánk a már nem használt, nem működő hálózatelektronikai hulladékát, mi díjmentesen átvesszük! Kizárólag az általunk forgalmazott eszközöket tudjuk átvenni (switchek, konverterek... stb.)!


Keresse munkatársainkat! >>

 

Akkumulátor átvétel

Az elektronikai hulladékon kívül díjtalanul átvesszük a már nem használt, nem működő akkumulátort is!

Részleteket itt találja! >>