- Regisztráció

 

Signal Fire Technology Co., Ltd. Egy high-tech vállalkozás, amely a kutatási, fejlesztési, gyártási és kommunikációs termékekre specializálódott. A fő termékei közé tartozik az automatikus intelligens optikai szálhegesztő, optikai vonal analizátor (OTDR), fényforrás mérő, optikai kábel szerelési eszköz, a szálhegesztőhöz tartozó különböző felszerelések stb. A termékek széles körben használatosak a China Telecom, a China Mobile, a China Unicom, a műsorszolgáltatás, kutatóintézetek területén, illetve a villamosenergiai, a vasúti, a petrolkémiai, a katonai, a szénipari, és más területeken is.

A SignalFire modern termelési üzemmel és szabványoknak megfelelő modern irodaházakkal rendelkezik, összesen közel 6000 négyzetméteres területen, mintegy 200 alkalmazottal, 10 vezető mérnökkel, 12 mesterdiplomással illetve munkatársai 45%-a bachelor diplomával vagy magasabb végzettséggel rendelkezik. A vállalat Független Intellektuális Tulajdonjogokkal, több szabadalommal rendelkezik a Signal Fire Automatikus Intelligens Optikai Szálhegesztőkben alkalmazott technológiákkal kapcsolatban és az ahhoz kapcsolódó termékekhez. A termékek számos országban és régióban megtalálhatók, mint például Észak-Amerikában, Dél-Amerikában, Európában és Északkelet-Ázsiában stb. Termékeinket ügyfeleink nagy mértékben dicsérik.

Magyarországon az Agenda-Age Kft. a SignalFire vállalatot közvetlenül képviseli. Önálló szervizzel, és alkatrészellátással rendelkezik, mely a SignalFire műszaki, mérnöki, és technikai  csoportjaival szoros együttműködésben valósul meg. A legtöbb, akár nem garanciális jellegű javítás, karbantartás is gyors és hatékony módon valósulhat meg. Magyarországon, az Agenda-Age Kft. által, illetve annak disztribúciós csatornáin keresztül forgalomba hozott készletekre, berendezésekre az Agenda-Age-szervize külön kedvezményt biztosít minden karbantartási, és garancián kívüli javítások esetén is.

 

Signal Fire disztribútor oklevél 2020

AI-9 Szálhegesztőkészlet Signal FireAI-9 Szálhegesztőkészlet Signal FireAI-7C Szálhegesztőkészlet Signal Fire