- Regisztráció


 

Csatlakozó aljzatok

Árnyékolatlan - UTP

Az árnyékolatlan, UTP kábelezés esetén alkalmazandó csatlakozótípus, amit csak ilyen kábelezésre szabad szerelni, tekintettel a rendszerek fizikai jellemzőire és a zavarvédelemre.

Árnyékolt - FTP

Az árnyékolt rendszerek tekintetében, az alapvetően árnyékolásfolytonos, de a csatlakozó szintjén nem teljesen 100%-ban árnyékolt kialakítást értjük. Az UTP rendszerekhez viszonyítva, ez a megoldás, már egy kiemelten magas zavarvédelmet biztosít az adatátviteli érpárak számára, így a külső zavarokkal szemben nagy mértékben védett. FTP kábelezés esetén, a minimális elvárás

Teljesen árnyékolt - SFTP - FFTP

A teljesen árnyékolt, gyakran "full shielded" néven is említett csatlakozó "keystone" betétek. Ezek a típusok, bátran telepíthetők akár az FTP, SFTP, F-FTP, F-UTP, U-FTP kábelekre, hisz maximálisan kielégítenek minden, az árnyékolásra vonatkozó követelményt.

 

Fali, asztali csatlakozók és kiegészítőik

Falon kívül, vagy abba süllyesztett csatlakozók, melyek a falakban és épületszerkezetben futó kábelezéshez történő könnyű, gyors, és egyben megbízható  csatlakozást biztosítanak.

 Megnézem a webáruházban

Csatlakozó aljzatok, modulár RJ45 vagy keystone betétek 

Azon túl, hogy láthatóan több elnevezése is van ezeknek a csatlakozóknak, alapvetően egy jellegzetes komponenst takar a hálózatban. Általában valamilyen falialjzatba, vagy kifejtőpanelbe történő telepítéssel kerül a rendszerekbe, de találkozhatunk időnként önálló, külön védelem nélküli telepítésekkel (SFTP, full árnyékolt betétek esetén).
Sokoldalú kialakítására a telepítéssel kapcsolatban felmerült különféle igények kielégítése adott okot, így sok egyediséggel is találkozhatunk, az alapvető jellemzőkön belül.

 Megnézem a webáruházban