- Regisztráció

 

Optikai SFP, SFP+ modulok és kompatibilitás

Hogyan is tudunk működési garanciát vállalni?

Fontos jellemzője ezeknek a moduloknak a kompatibilitás, pontosabban, hogy milyen adatokat kommunikál az adott fogadóberendezés számára. Ez az, ami sokszor önmagában meghatározza az adott modul működőképességét. A modulok 1Gbps, 1,25Gbps, 10Gbps, illetve további újabb, nagyobb sebességű verziói, mind rendelkeznek különféle beállításokkal, fizikai (hardware) jellemzőkkel, illetve további egyéb információkkal.

Elvileg ugyan nem lehetne, hogy a gyártó az ilyen modul-szintű követelmények alapján kizárja más gyártók modelljeit, ennek ellenére mégis előfordul, hogy egyes gyártók  berendezései "NEM TUDNAK" más gyártók által készített SFP, SFP+, QSFP, stb. modulokat egyszerűen fogadni és használni.

A területen több, széles körben ismert gyártó termékével találkozhatunk. Ezek kapcsán gyakorta sor kerül külön megjelölésre is, mint

 Megnézem a webáruházban

 

3Com Compatibles
Adtran Compatibles
Alcatel-Nokia Compatibles
Allied Compatibles
Arista Compatibles
Avago Compatibles
Avaya Compatibles
Brocade Compatibles
Check Point
Ciena Compatibles
Cisco Compatibles
Dell ;Compatibles

D-Link Compatibles
Enterasys Compatibles
Ericsson Compatibles
Extreme Compatibles
F5 Compatibles
Finisar Compatibles
Force10 Compatibles
FortiNet Compatibles
Foundry Compatibles
H3C Compatibles
Hirschmann Compatibles
HP Compatibles
Huawei Compatibles
IBM Compatibles
Intel Compatibles
JDSU Compatibles
Juniper Compatibles
LinkPro Compatibles
Mellanox Compatibles
Moxa Compatibles
NetGear Compatibles
TP-Link Compatibles
Ubiquiti Compatibles
UTC Compatibles
ZTE Compatibles
ZyXEL Compatibles

Szerencsés helyzetben vagyunk!

Rendelkezünk mindazokkal az eszközökkel, gyártói támogatással, melyekkel gyártó szintű, egészen pontos beállításokat tudunk végezni.
Természetesen ez nem kis felelősség és egyben szakértelmet igénylő munka.
A gyári beállítás, és közvetlen megrendelés által minimális felárral a szállítási idő figyelembevételével valósulhat meg az igényelt modulok biztosítása.
Sürgősebb esetekben megoldásunk a közvetlen gyártói kapcsolat és SFP Licencia alapon végzett pontos igényeknek megfelelő kedvezményes díjazású beállítás, "átprogramozás".
Mindössze néhány munkanap alatt beszerezzük a gyártó által a megfelelő modellre szükséges beállításokat és adatokat tartalmazó licenc "file"-t, ami alapján rövid idő alatt, megfelelő beállításokat tudunk tölteni a modulra, így garantálva annak helyes működését, a kért berendezésre vonatkozólag. Csak a nálunk vásárolt modulokat programozzuk!

Működési garanciát vállalunk!

Ez azt jelenti, hogy kizárólag cégünk által forgalmazott SFP és SFP+ optikai transceiver modulok tekintetében lehetőség van arra, hogy az egyedi berendezések által megkövetelt beállításokkal, adatokkal programozzuk fel azokat. Mindezt néhány nap leforgása alatt, az igény pontos leadását követően, a gyártótól megrendelt és általa küldött kód alapján tudjuk megtenni, garantáltan regisztrált kóddal, biztos működést eredményezve bármely rendszerben.
A garancia azt jelenti, hogy amennyiben a modul nem működik együtt a kívánt berendezéssel, úgy teljes egészében visszafizeti cégünk a modul vételárát, a programozási díjakkal együtt, azok hiánytalan és hibátlan átadását követően.

 

Tekintse meg teljes kínálatunkat webáruházunkban!

Tekintse meg webáruházunkban!

 

 

 

Kapcsolódó oldalak

Olvassa el kapcsolódó cikkünket az SFP modulokról

SFP modulok webáruházunkban >>