- Regisztráció


 

Optikai SFP, SFP+ modulok és kompatibilitás

Hogyan is tudunk működési garanciát vállalni?

Fontos jellemzője ezeknek a moduloknak a kompatibilitás, pontosabban, hogy milyen adatokat kommunikál az adott fogadóberendezés számára. Ez az, ami sokszor önmagában meghatározza az adott modul működőképességét. A modulok 1Gbps, 1,25Gbps, 10Gbps, illetve további verziói, mind rendelkeznek különféle beállításokkal, jellemzőkkel, melyek a fizikai (hardware) jellemzőik, illetve további egyéb információk.

Elvileg ugyan nem lehetne, hogy a gyártó az ilyen modul-szintű követelmények alapján kizárja más gyártók modelljeit, ennek ellenére mégis előfordul, hogy egyes gyártók  berendezései "NEM TUDNAK" más gyártók által készített SFP, SFP+ modulokat egyszerűen fogadni és használni.

A területen több, széles körben ismert gyártó termékével találkozhatunk. Ezek kapcsán gyakorta sor kerül külön megjelölésre is, mint

 

3Com Compatibles
Alcatel-Lucent Compatibles
Allied-Telesis Compatibles
Avago Compatibles
Avaya Compatibles
Brocade Compatibles
Check Point
Cisco Compatibles
Dell Compatibles

D-Link Compatibles
Enterasys Compatibles
Extreme Compatibles
F5 Compatibles
FortiNet Compatibles
Foundry Compatibles
H3C Compatibles  
HP Compatibles
Huawei Compatibles
IBM Compatibles
JDSU Compatibles
Juniper Compatibles
LinkPro Compatibles
NetGear Compatibles
TP-Link Compatibles
UTC Compatibles
ZyXEL Compatibles

Szerencsés helyzetben vagyunk!

Rendelkezünk mindazokkal az eszközökkel, melyekkel gyártó szintű, egészen pontos beállításokat tudunk végezni.
Természetesen ez nem kis felelősség és egyben szakértelmet igénylő munka.
A megoldásunk a közvetlen gyártói kapcsolat és SFP Licencia alapon végzett pontos igényeknek megfelelő beállítás.
Mindössze néhány munkanap alatt beszerezzük a gyártó által a megfelelő modellre szükséges beállításokat és adatokat tartalmazó licenc "file"-t, ami  alapján rövid idő alatt, megfelelő beállításokat tudunk tölteni a modulra, így garantálva annak helyes működését, a kért berendezésre vonatkozólag.

Működési garanciát vállalunk!

Ez azt jelenti, hogy kizárólag cégünk által forgalmazott SFP és SFP+ optikai transceiver modulok tekintetében lehetőség van arra, hogy az egyedi berendezések által megkövetelt beállításokkal, adatokkal programozzuk fel azokat. Mindezt néhány nap leforgása alatt, az igény pontos leadását követően, a gyártótól megrendelt és általa küldött kód alapján tudjuk megtenni, garantáltan regisztrált kóddal, biztos működést eredményezve bármely rendszerben.
A garancia azt jelenti, hogy amennyiben a modul nem működik együtt a kívánt berendezéssel, úgy teljes egészében visszafizeti cégünk a modul vételárát, a programozási díjakkal együtt, azok hiánytalan átadását követően.

 

Tekintse meg teljes kínálatunkat webáruházunkban!

Tekintse meg webáruházunkban!

 

 

 

on