- Regisztráció

 

Egyedi szekrények magyar gyártótól

Van olyan eset, amikor olyan, teljesen egyedi rack megoldásra van szükség, ami nem hogy normál kínálatban sem szerepel, de még a katalógusok egyedi megoldásaiban sem találkozhatunk vele! Ha ilyen megoldásra lenne igénye, keressen minket! Kérjen árajánlatot és adja meg minél pontosabban a rack kabinet paraméterét, amire szükség lenne és mi jelentkezünk. Számos gyártóval és egyedi megmunkáló csapattal vagyunk kapcsolatban, akik a normáltól a teljesen extrém kivitelig vállalják a kabinetek elkészítését.

Ha ilyenre lenne szüksége, kérjen ajánlatot Tőlünk!

Egyedi rack szekrények gyártása rövid határidővel!Egyedi rack szekrények gyártása rövid határidővel!Egyedi rack szekrények gyártása rövid határidővel!

 

 

TRITON Rack szekrény egyedi igény szerinti cikkszám kalkulációja


 

 

Annak érdekében, hogy könnyen megtalálja a megfelelő típusú szekrényt amit keres, az alábbiak szerinti konfigurációs lehetőségek közül választhat. A kalkulátor Triton által standard módon gyártható, összes szekrény variációját tartalmazza, így az igényeknek legmegfelelőbb kivitelt lehet összeállítani. Először válassza ki a termékcsaládot, hogy mely kategóriájú szekrények közé tartozik az Ön által kívánt modell. 


Cégünk fő profilja alapvetően az informatikai rack szekrények forgalmazása, de igény esetén az egyedi igények szerinti öltözőszekrények gyártása és szállítása is lehetséges.
 

Informatikai Rack szekrény kalkulálás folyamata:

1. Adja meg a kívánt szekrény típusát (A típus kód kiválasztásában segítséget nyújt a Triton katalógusa),
2. A szükséges jellemzőket válassza ki lefele haladva.
3. Ha befejeződött a kiválasztás, kattintson a "Request" gombra.
4. Adja meg a nevét és az e-mail címét majd küldje el az ajánlatkérést.

   
A küldést követően kollégánk hamarosan jelentkezik az árajánlattal!