- Regisztráció


 

Rólunk, Nekünk írták

 


"Két éve részt vettem önöknél egy oktatáson, azután el is kezdtem Optikai kábeleket bekötni mechanikus csatlakozóval, minden Optikai eszközt önökön keresztül veszek meg. A tanfolyamon kapott dokumentáció is eszméletlen hasznos, és most a hegesztőgéphez kapott is tökéletes. "

Lőrincz Ádám E.V


"El kell hogy mondjam, hogy üdítő színfolt vagytok az életemben😉

Munkám, és korom folytán rengeteg nagykereskedésben, és egyéb kereskedelmi szervezetben fordulok meg, de ahogy Ti kezelitek az ügyfeleket, az példaértékű!!!

2018 áprilisa óta vásárolok nálatok, teljes megelégedéssel. Azon kívül hogy „frissebb…lágyabb…jobb” termékeket kapok nálatok, kedvezőbb árakon mint máshol, még nem bírtam olyat kérdezni, amiben ne tudtatok, akartatok volna segíteni!

Volt olyan termék, amit nem tudtam beszerezni, és Ti egyetlen fénykép alapján 24 órán belül beszereztétek a kellő mennyiséget.

A máshol hűvösen elzárkózó hibás termék kezelés helyett, nálatok emberi és megértő, mindenre kiterjedő problémamegoldás a szokás.

Tényleg a „jó ide bejönni” táblát akasztanám az ajtótokra!"

Körtélyesi Gábor
EXPERT SZÁM-ADÓ Kft.


"Az Agendánál elég széles a választék, ráadásul sok minden van raktáron is. Ha netán még sincs raktáron a termék, rövid időn belül meghozzák. A garanciális ügyintézés is rendben van. Segítőkész, korrekt céget ismertem meg személyükben."

Angyal Zsolt
Winflag Bt.


"2010-ben egy olyan feladattal találtam szembe magam, melyben tapasztalatom még nem sok volt. A csapat (igen, csapat, mert mindenki próbált segíteni a saját ismertségeken keresztül is) roppant segítőkész volt már a kezdeti érdeklődésemtől is. Végül a sok beszélgetés megrendelésben végződött, és egyáltalán nem bántam meg. Korrekt, vállalt határidőre történő munka jellemzi a Céget. 2011-ben ugyanezt a munkát bővítve már nem is volt kérdéses, hogy kihez forduljak. Az idő elteltével semmi sem változott... Ugyanazt a profi kiszolgálást és szakmai hozzáértést kaptam mint annó. Köszönöm szépen."

Róna Vilmos
Castornet Stúdió


"Az Agenda-Age Kft. mindent tud szakterületéről. Bármilyen kérdéssel fordulhatunk hozzájuk, mindig korrekt műszaki megoldásokat kínálnak. Forgalmazott termékeik kiválasztásánál szem előtt tartják a minőséget és a költséghatékonyságot – ezáltal számunkra is lehetőséget biztosítanak saját versenyképességünk folyamatos fenntartásában. Évek óta rövid határidejű árajánlatadással, gyors anyagbeszerzéssel, kifogyhatatlan árukészlettel, és kis forgalmunk ellenére is a legnagyobbaknak járó figyelemmel tüntetik ki cégünket. Ezúton is köszönjük."

Péter Attila
Safetytech Kft.


"Az Agenda-Age Kft. hosszú évek óta hivatalos beszállító partnerünk. Munkatársaikkal személyes jó kapcsolatok épültek ki. Megrendeléseinket pontosan és határidőre teljesítik, esetleges technikai kérdéseinkre készséggel válaszolnak. Jó minőségű termékeiket bátran alkalmazhatjuk biztonságtechnikai rendszereinkben, megállják a helyüket. Vevőszolgálati munkájukra bármikor számíthatunk. Köszönjük eddigi együttműködésüket. "

Ö.L.


"Ami az Agenda-Age Kft. ben mint nagykereskedelmi partnerünkben megfogott a velünk kapcsolatban álló munkatársak elkötelezettsége és a forgalmazott termékek pontos ismerete. A vásárolt eszközökről mindig telepítés szintű műszaki információt adtak és a későbbiekben is folyamatosan álltak rendelkezésünkre a felmerülő problémák megoldásával kapcsolatban. A forgalmazott termékeikkel és márkákkal jó tapasztalataink vannak. A munkakapcsolatunk ugyan még alig egy éves, de töretlen fejlődésre számítunk az elkövetkező években. Új, közepes távolságú RF technológián alapuló kommunikációs üzletágunkat az Agenda termékeire alapozzuk és terveztük meg."

Név nélkül


"Nem szeretném szaporítani a szót, egyszerűen csak elégedett vagyok. Mind szóban, mind írásban maximálisan kielégítő segítséget kapok minden esetben. Ami nem mellékes nem kell napokat várni egy árajánlatra vagy szakmai támogatásra."

Név nélkül


"Az Agenda-Age Kft-től szerverszoba beruházásunkhoz szükséges Rack szekrényeket vásároltunk. A Szállító kiválasztása az összességében legkedvezőbb kondíciók alapján történt. A teljes ügyintézés során semmilyen probléma nem merült fel, korrektség és pontosság jellemezte. A szerződés teljesítése hiánytalanul, a kívánt minőségben valósult meg. Bátran ajánlom a cég szolgáltatását mindenkinek. "

K.M.


"Számomra az a siker, ha egy terméket jó áron gyorsan és pontosan be tudok szállítani az ügyfeleimnek. Ehhez önöknél minden feltétel adott, maximálisan meg vagyok elégedve az önök szolgáltatásával! "

Gaál László
Safetytech Kft.


"Néhány jelző jut eszembe az Agenda Age nevét hallva:

  • Korrektség (a megbeszélteknek megfelelően tesztek minden esetben, még esetleg olyan esetben is, amikor ez komoly plusz munkát/költséget jelent számotokra, mindezt azért, hogy az igényeinken megfeleljen).
  • Megfelelő szaktudás, melyet párosítotok a személyes ismeretségből származó tapasztalatokkal. A kettő párosítását jól alkalmazzátok arra, hogy kérdéses esetekben személyre szabott, megfelelő terméket javasoljatok. "

Almási Gábor
COOP GYŐR Zrt.


"Szeretünk az Agenda-Age Kft-től vásárolni ,mert tudom, hogy profi kiszolgálásra, kedvező árakra, és segítőkész , felkészült kollégákra számíthatok náluk. Jellemzően , minden telefonos érdeklődésünk vásárlással végződik náluk. Rendkívül korrekt partnernek tartom a céget."

Széll Ferenc
Hunet kft.


"Az Agenda-Age Kft-ben olyan partnerre találtunk, aki munkáink során az adott feladat megvalósítás módjának elgondolásától, az árajánlatok beállításán keresztül egészen a szállításig, kivitelezésig konstruktív, az adott probléma megoldását kereső munkatárs. A kialakult mára már barátinak mondható könnyed, közvetlen hangvétel a kollégákkal, felbátorít hogy merjünk- és akarjunk kérdezni, így megtalálva a mindenki számára legelőnyösebb megoldást, s bizony nem egyszer új tapasztalatokkal, információkkal gazdagítja szakmai tudásunk. A korrekt partneri kapcsolat számunkra egyszerre hosszú távú siker, és annak záloga."

Hóringer Tamás
Elektroalarm 2005 Kft.


"Pontos, megbízható cég a vásárolt eszközök az elvárásoknak megfelelő. A vevőszolgálat készséges gyors és szolgálatkész, lehetetlen nem ismernek. "

Pintér Anita
ZNET MIKRONET KFT.


 

Google értékelések

 

Zita Gálfi ⭐⭐⭐⭐⭐ - "Nagyon segítőkész fiatalember segített telefonon!"
Péter Balog ⭐⭐⭐⭐⭐ - "Nagyon segítőkészek, nagy tapasztalattal rendelkeznek és mindenek felett gyorsan reagálnak. Több alkalommal is kapcsolatba kerültünk már, sőt optikai szálhegesztő tanfolyamon is részt vettünk. Csak ajánlani tudom őket!"
Pisti “3.14stike” Tóth ⭐⭐⭐⭐⭐ - "Minden van, ami IT hálózatokhoz kell!"
Marton Laszlo ⭐⭐⭐⭐⭐ - "Segítőkész ügyfélszolgálat humoros szervizesek"
Radnóti Tamás ⭐⭐⭐⭐⭐ -
Dávid Darabos ⭐⭐⭐⭐⭐ - 
Beé Márton (Marci) ⭐⭐⭐⭐⭐ - "Kiválló szakértelemmel rendelkező segítőkész ott dolgozók. Külön köszönetet szeretnék mondani Balla László úrnak aki az idejét nem sajnálva segített kiválasztani a megfelelő terméket és INGYEN hasznos tanácsokkal látott el fortélyokat mutatott a helyes CAT kábel szerelésről. Le a kalappal kevés olyan vállalkozást ismerek ahol az ott dolgozók ilyen szívéjesen segítőkészen és nem haszonszerzés vagy lehúzás céljából foglalkoznak a vásárlókkal. Amit ajánlanak az mind minőségi termék amivel az ember biztos nem fut zátonyra. Csak ajánlani tudom."
Kézsmárki Zsolt ⭐⭐⭐⭐ - 

Írjon rólunk értékelést a Google Maps-en!

 

Elégedett volt velünk? Kattintson az alábbi linkre, és írja meg véleményét cégünkről vagy termékeinkről, amiket nálunk vásárolt, hogy erről mások is tudomást szerezhessenek!

Írja meg véleményét nekünk!

 

 

Olvassa el partnereink nálunk elért sikereit!