- Regisztráció


 

KVM / CPU Switch-ek

A KVM (Keyboard / VGA / Mouse) vagy CPU (Central Process Unit) átkapcsolók

Alapvetően egyet értünk ezen nevek mögött, azaz 1-2 vagy több akár tetszőleges "terminal"-ról történő több számítógép vezérlését, teljes értékű használatát, akár az interneten keresztül is biztosító berendezéseket.

Ha kevés már a hely az asztalon, vagy nem akarunk újabb és újabb felesleges monitorokat, billentyűzeteket, egereket vásárolni és azokba gabalyodni akkor gyorsan megtérülő beruházást jelentenek ezen eszközök.

2,4,6,8,16 portos vagy bővítéssel akár 256 kialakítással ideális és költségtakarékos megoldás minden olyan helyen, ahol fontos a jó minőségű kristálytiszta képmegjelenítés egy operátor számára több gépről. Az elektronikus KVM / CPU switcheknek rengeteg előnye van a mechanikus átkapcsolókkal szemben, többek közt, hogy nem tartalmaznak mechanikus alkatrészt, így sokkal kisebb az esély a meghibásodára, valamint jóval magasabb képminőség, folyamatos emuláció biztosítható.

Nyomtatott áramkörrel szerelve, így a készülékben a kontaktusoknál nem lép fel interferencia, “nem lesz szellemképes a megjelenítés és hűek maradnak a színek”. A KVM / CPU switch biztos átkapcsolást biztosít a nyomógombnak köszönhetően, illetve billentyűzetről vezérelve a "Jacksley-vel" ellentétben, ahol felléphet az a jelenség, hogy a megjelenítőn hiányoznak szinek és elveszik a szinkron. A KVM / CPU switch-et a számítógép billenytűzetéről is lehet vezérelni.

OSD CPU switcheknél a monitoron is megjelenik a számítógép azonosítója, így onnan is tudjuk vezérelni és azonosítani a gépeket.