- Regisztráció

Iskolatámogatási programunk lényege
A támogatásról:
A hazai oktatásban ma jelentkező kisebb, nagyobb hiányosságokat kívánja az Agenda-Age Kft. lehetőségeihez mérten pótolni, kiegészíteni. Cégünk sokszor jut olyan bontott eszközökhöz és alapanyagokhoz, amelyek funkciójukat tekintve hibátlanok, ezeket próbáljuk meg a legnagyobb körültekintéssel eljárva felajánlani a legalkalmasabb intézmények számára.
 
Elsősorban az informatikai hálózatépítés szakkal rendelkező intézményeket igyekszünk bevonni ezekbe a kampányokba, akiknek minden ilyen jellegű felajánlás sokat lendíthet a gyakorlati oktatásukon.
 
Amennyiben felkeltette figyelmét ez a lehetőség, igényét a támogatással kapcsolatos hírlevelekre jelezze a következő e-mail címen: kepzes@agendaage.hu. Ezen hírlevelekből tájékozódhat az aktuális elérhető eszközökről és alapanyagokról, amelyekre pályázni lehet.
 
A jelentkezési feltételek a megfelelő menüpontban megtalálhatóak. 
 
Ha önöknek is fontos a hazai oktatás támogatása, és céges szinten rendelkeznek olyan eszközökkel, amlyek esetleg bontásból maradtak hátra, vagy csak nem lettek felhasználva, és nem is lesznek, esetleg az önök számára már hulladéknak tekinthető, de funkciójukat tekintve használhatóak, és felajánlanák, kérjük tudassa velünk, hogy eljuttathassuk a legalkalmasabb oktatási intézményeknek.