- Regisztráció
Iskolatámogatási programunk lényege Iskolatámogatás

A támogatásról:

A hazai oktatásban a technológia naprakész megismeréséhez szükséges eszközök hiányának enyhítésében igyekszünk mint Agenda-Age Kft. a Partnereink támogatásával együtt segíteni. Cégünk igyekszik egyfajta újrahasznosítás által olyan beragadt készletekhez, bontott alapanyagokhoz, leselejtezett, a napi használatból már kiemelt eszközök oktatási intézmények számára történő eljuttatását, közvetítését megvalósítani, amelyek funkciójukat tekintve hibátlanok, és alkalmasak a különféle technológiák megismerésének bemutatására, gyakorlatok, tesztek elvégzésére.
Egyik fontos szempont számunkra, hogy körültekintéssel eljárva olyan intézményekhez juttassuk el az összegyűjtött eszközöket, ahol azok megfelelően hasznosulhatnak, nagyban segítve a hétköznapokban az érdemi munkát, és gyakorlati oktatást.
 
Elsősorban az informatikai hálózatépítés szakkal rendelkező intézményeket igyekszünk bevonni ezekbe a programokba, akiknek minden ilyen jellegű felajánlás sokat lendíthet a gyakorlati oktatásukon.
 
Más esetek is előfordulhatnak, azaz olyan támogatások is, amikor alapvetően nem informatikai képzésre szakosodott az intézmény, de az adott eszközök az informatikai rendszerük kialakításának, vagy fejlesztésének megvalósítását biztosíthatja.   
 
Amennyiben felkeltette figyelmét ez a lehetőség, igényét a támogatással kapcsolatos hírlevelekre jelezze a következő e-mail címen: kepzes@agendaage.hu. Ezen hírlevelekből tájékozódhat az aktuális elérhető eszközökről és alapanyagokról, amelyekre pályázni lehet.
 
A jelentkezési feltételek a megfelelő menüpontban megtalálhatóak. 
 
Ha Önöknek is fontos a hazai oktatás támogatása, és céges szinten rendelkeznek olyan eszközökkel, amlyek esetleg bontásból maradtak hátra, vagy csak nem lettek felhasználva, és nem is lesznek, esetleg az önök számára már hulladéknak tekinthető, de funkciójukat tekintve használhatóak, és felajánlanák, kérjük tudassa velünk, hogy eljuttathassuk a legalkalmasabb oktatási intézményeknek.