- Regisztráció

Tritón Pardubice Ltd.

 

A Tritón Pardubice Ltd. 1993 végén alakult Pardubice-ban, Csehország közepén, egy ipari városban. Kezdetben fő tevékenysége a számítógépes hálózatok létrehozása, komponenseinek értékesítése volt.

A strukturált kábelezést és a GSM hálózatok gyors fejlődését követően a cég 19 "-os szekrényt kezdett gyártani, amely a régió mérnöki hagyományának köszönhetően, magára a szekrények gyártására vállalkozott. A termelés fokozatosan bővült, 2001-ben pedig a termelési üzem és a központ a Pardubicéből - Starý Mateřovba költözött.

A termelés egy 4500 m2 területű gyárteremben kezdődött. Jelenleg a termelési létesítmények több mint 14 000 m2 területet foglalnak el 4 gyártóteremben, a legmodernebb berendezésekkel. 2016 végére a vállalat 190 alkalmazottat foglalkoztatott, és a forgalma elérte a 370 millió CZK-t, amelyből több mint 75% képviselte az exportra szánt termékeket. Különös hangsúlyt kap a minőség, a munkavállalók biztonsága és egészsége.

A vállalat a termelési folyamatban nagy hangsúlyt fektet a környezetvédelemre. Hulladékmentes technológiákat alkalmaznak a felületi folyamatok befejezéséhez, és a gyártás során alacsony energiafogyasztású berendezéseket használnak. Minden hulladék gondosan válogatott és újrahasznosított. Energiatakarékos LED-es világítási rendszereket használnak az irodákban és a gyártósoron.

 

Triton rack szekrényTriton rack szekrényTriton rack szekrény