- Regisztráció

 

Távfelügyeleti eszközök, vezérlők, kiegészítők

 

Nagyon sok néven találkozhatunk ezekkel az eszközökkel:
IP RC - Remote Controll - Ethernet Remote Controll - Internet Remote Controll - Ethernet relay - Ethernet távkapcsoló - Ethernet távvezérlő - Távérzékelő - IP távkapcsoló

Manapság egyre gyakoribb az igény a rendszerek távoli felügyeletére.

Indokolja mindezt a költséghatékonyság és biztonság, s ami lehetővé teszi ezt számunkra, az a szinte bárhol rendelkezésünkre álló Internet. Így kényelmessé, energiatakarékosabbá, és hatékonnyá tehető megannyi rendszer kezelése.

FIGYELEM!

Rendszerek megtervezése és kivitelezése tekintetében forduljanak hozzánk bizalommal, hogy hozzáértő partnereinket ajánlva, Ön az igényeinek megfelelő és megbízható rendszert építtethesse ki. Ezen termékeink csak szakemberek számára elérhetőek, nem kiskereskedelmi végfelhasználói termékek!
Megfelelő hozzáértés hiányában alkalmazásuk, telepítésük nem lehetséges. 

Ebben a termékkategóriában találjuk cégünk kínálatában azokat a megoldásokat, melyekkel teljesen eltérő helyszínekről ellenőrizhetjük, kapcsolhatjuk a felügyelt berendezéseket, mérhetünk (pl. hőmérsékletet, páratartalmat, stb.) gyűjthetünk adatokat. De akár kombinálhatjuk riasztórendszerekkel, épületünk automatizálásával, villamos energiaellátó rendszereinkkel, UPS-ekkel, nyitási/zárási feladatokkal, vagy akár a kamerarendszereinkkel...

Sokoldalú használatukat nehéz lenne végigtekinteni, hisz jóformán csak a fantáziánk szab határt. Használatuk nyilvánvalóan valamilyen adatkapcsolati szolgáltatást követel, melyek a leggyakrabban a helyi, területi internet szolgáltató által, és általunk helyesen beállított routereken keresztül valósul meg. Ritkábban, de lehet megoldás más adatszintű szolgáltatáson keresztül, melyek esetleg korlátozott funkcionalitást tesznek csak lehetővé.

Rendkívül széles az ilyen berendezések köre. Kivitelben, szolgáltatásban, árban, programozhatóságban, kimenetek és bemenetek számában, kommunkációban.

AARC
Magyar fejlesztésű, hazai gyártású termék

Cégünk Magyarországon talált lehetőséget, hogy valóban hazai fejlesztésű és itt megfogalmazódott igényeknak megfelelő, valamint versenyképes árú terméket hozzon létre. A berendezést az egyszerű és sokoldalú használhatóság szempontjából lett kialakítva.

A fejlesztés folyamatos, azaz a lehetőségek és igények, valamint új irányok alapján készülnek az újabb és újabb megoldások. Az alaphardver adottságai lehetővé teszik a folyamatos és flexibilis alkalmazásfejlesztést, újabb és újabb firmware verziók letöltését, más alkalmazási felületeket. A legújabb verzióban további, még több új kiaknázatlan lehetőség rejlik, s hamarosan bemutatjuk, egy egész, külön oldalt szentelve az Új modellnek.

 

Csatlakozzon!

Ötleteivel, Javaslataival az újabb és még hatékonyabb megoldások megszületéséhez járulhat hozzá. Megismerheti és maga fejlesztheti a berendezésre a saját WEB-felületét, egyedi igényeinek megfelelően.