- Regisztráció
<< Vissza
Bruttó ár
A kedvezményes árak megtekintéséhez kérjük lépjen be, vagy regisztráljon ingyenesen.
Fali aljzat előlap Üres 1p 45x45mm (Mozaik) GALAXY *(14799)
 

Fali aljzat előlap Üres 1p 45x45mm (Mozaik) GALAXY *(14799)

Elérhetőség:Raktáron
Kért mennyiség: db
 Hasonló termékek:  
   
 Termékadatok:  

Cikk kód: 14799

Termék elérhetőség: KIFUTÓ! Csak a készlet erejéig!

Portok száma: 1

Csatlakozó fajtája A terméken szereplő, vagy jellemző csatlakozó pontos megnevezése.üres (Keystone típusú)

Szín A termék színét jelöli. Minden esetben a termék külső burkolatának a domináns, vagy teljes színét.fehér

Termékcsalád Egy adott rendszer, mint termékcsalád gyűjtőneve. A családon belüli tételek egymással összeilleszthetők és együttesen képviselnek valamilyen egységes rendszert.AGE08

Márkanév Annak a vállalatnak a neve, amely a terméket előállítja és/vagy piaci forgalomba hozza. Egyes termékek esetén a fantázianév, amely néven forgalomba kerül.GALAXY

Leírás A termékkel, vagy szolgáltatással kapcsolatos, általános információk, vagy olyan információk szövegesen megfogalmazott jellemzője, amely a többi feltüntetett paraméterből nem derül ki, de lényeges.Legrand Mosaic fali szerelvénycsaládjába illeszthető, moduláris, porvédővel ellátott, kompatibilis fali aljzat elem. A modul-elem 40x40mm-es készülékhordozóba, vagy közvetlen kábelcsatornába illeszthető. A 22,5 mm széles modulból (fél modul) kettő felhasználásával és egymás mellé helyezésével alakítható ki egy dupla fali aljzat. Maga a fali aljzat kábel csatlakoztatási felülettel nem rendelkezik.

Az aljzatba, a moduláris felépítésnek köszönhetően, bármilyen standard moduláris betét (Keystone Jack) bepattintható. Így a Legrand Mosaic kompatibilis modul egyszerűen kialakítható szimpla, vagy dupla fali aljzattá. Az aljzatok igény esetén a megszokott módon sorolhatók és bármely Galaxy gyártmányú moduláris betéttel kompatibilisek. Legyen az UTP, FTP, SFTP, RJ-45, RJ-11, RJ-12, optikai, vagy koaxiális. Bátran alkalmazható Cat5E, Cat6 vagy Cat6A modulokkal is.
A Legrand Mosaic kompatibilis fali aljzat a moduláris kialakításnak köszönhetően minden igénynek megfelelni. Esztétikus és elegáns kinézete bármely otthonban, vagy irodában megállja a helyét.


Adatlap (AA): galaxy/Fali aljzat betét Üres 1port 45x45mm Mozaik AGE08 (14799) GALAXY.pdf