- Regisztráció
<< Vissza
Bruttó ár
A kedvezményes árak megtekintéséhez kérjük lépjen be, vagy regisztráljon ingyenesen.
Törősablon és csupaszoló SC gyors-csatlakozóhoz ESC-250P OptiC [13724]
Törősablon és csupaszoló SC gyors-csatlakozóhoz ESC-250P OptiC [13724]-aTörősablon és csupaszoló SC gyors-csatlakozóhoz ESC-250P OptiC [13724]-bTörősablon és csupaszoló SC gyors-csatlakozóhoz ESC-250P OptiC [13724]-c

Törősablon és csupaszoló SC gyors-csatlakozóhoz ESC-250P OptiC [13724]

Elérhetőség:Raktáron
Kért mennyiség: db
 Termékadatok:  

Cikk kód: 13724

Termékkód (gyártói): ESC-250P

Márkanév Annak a vállalatnak a neve, amely a terméket előállítja és/vagy piaci forgalomba hozza. Egyes termékek esetén a fantázianév, amely néven forgalomba kerül.OptiC

Leírás A termékkel, vagy szolgáltatással kapcsolatos, általános információk, vagy olyan információk szövegesen megfogalmazott jellemzője, amely a többi feltüntetett paraméterből nem derül ki, de lényeges.FTTH kábelek előkészítéséhez kialakított szerszám, mely alkalmas más Kábeltípusok esetén is megbizhatóan segíteni és felgyorsítani a munkát.

Segítségével, elsősorban az FTTH bekötőkábeleknek nevezett, szögletes kábelek gyors és hatékony előkészítését szolgálja, de alkalmas más kábel, és száltípusok használata esetén is a pontos és gyors előkészítésre.

- az optikai szál a szükséges módon csupaszítható a 125um-es kötési, rögzítési optikai-szálméretre
- professzionális száltörőszerszámok számára sablonként szolgál, hogy a megfelelő méretre törje a szerszám a szálat, külön mérések nélkül is.
Segítségével gyors és pontos munkavégzés válik lehetővé a felsorolt csatlakozótípusok használata esetén.

Előcsiszolt optikai gyors-csatlakozók:
- SC csatos kábelrögzítésű
- SC csavaros kábelrögzítésű