- Regisztráció
<< Vissza
Bruttó ár
A kedvezményes árak megtekintéséhez kérjük lépjen be, vagy regisztráljon ingyenesen.
Asztali alj. elektr.+adat (Shuko/RJ45Cat6FTP/USB) 3p fekete APower *[13073]
 
Asztali alj. elektr.+adat (Shuko/RJ45Cat6FTP/USB) 3p fekete APower *[13073]-aAsztali alj. elektr.+adat (Shuko/RJ45Cat6FTP/USB) 3p fekete APower *[13073]-bAsztali alj. elektr.+adat (Shuko/RJ45Cat6FTP/USB) 3p fekete APower *[13073]-cAsztali alj. elektr.+adat (Shuko/RJ45Cat6FTP/USB) 3p fekete APower *[13073]-d

Asztali alj. elektr.+adat (Shuko/RJ45Cat6FTP/USB) 3p fekete APower *[13073]

Elérhetőség:Raktáron
Kért mennyiség: db
 Termékadatok:  

Cikk kód: 13073

Termék elérhetőség: AKCIÓS! Csak a készlet erejéig!

Kategória Ethernet IEEE 802.3 szabvány szerinti Cat.. és egyéb kábel kategóriákelektromos (230V AC)+RJ45 Cat6 FTP+USB

Árnyékolás A termékek elektromágneses interferenciaelleni védelmét jelenti. Ezt többféle módon oldják meg a gyártók. A terméket vagy valamilyen fém fóliával (legtöbbször aluminium, ritkábban réz) vagy fonott fém hálóval (legtöbbször acél, ritkábban réz),valamint ezek együttes használatának segítségável illetve a felületre gőzölt fém bevonattal árnyékolják.FTP (fólia árnyékolt)

Csatlakozó fajtája A terméken szereplő, vagy jellemző csatlakozó pontos megnevezése.RJ45 aljzat, USB 2.0, villás dugalj (CEE7/4 Schuko, DIN49440)

Szín A termék színét jelöli. Minden esetben a termék külső burkolatának a domináns, vagy teljes színét.fekete

Egyéb termék információ: 1,8m kábellel, asztalba építhető, 80mm átmérő

Telepítés Ez a paraméter tartalmazza, hogy optimálisan hova lehet telepíteni a terméketasztali

Márkanév Annak a vállalatnak a neve, amely a terméket előállítja és/vagy piaci forgalomba hozza. Egyes termékek esetén a fantázianév, amely néven forgalomba kerül.APower Minőségi elektromos (AC) hálózati rack-es elosztósávok

Leírás A termékkel, vagy szolgáltatással kapcsolatos, általános információk, vagy olyan információk szövegesen megfogalmazott jellemzője, amely a többi feltüntetett paraméterből nem derül ki, de lényeges.Bútorlapba, vagy asztalba süllyeszthető, esztétikus kialakítású, rejtett aljzat.

A beépítés után az aljzatban USB-A kábel, RJ-45 Cat6 FTP (árnyékolt) patch kábel és normál SCHUKO 230V-os (villás dugó) csatlakozó dugható.

A beépítéshez egy 7,8 - 8 cm átmérőjű furatra van szükség. A rögzítő gyűrű maximum 5 cm vastag bútorlapba engedi meg a biztos rögzítést.

Az USB bekötéshez szükséges egy USB A-A dugóval rendelkező kábel, ami itt megtalálhetó:
http://agendaage.hu/termek/?n=USB&i=7002