- Regisztráció
<< Vissza
Bruttó ár
A kedvezményes árak megtekintéséhez kérjük lépjen be, vagy regisztráljon ingyenesen.
Kábel Cat8.2 S/FTP fali LSHF FRNC 500m sárga UCF C22 Draka [9869]
Kábel Cat8.2 S/FTP fali LSHF FRNC 500m sárga UCF C22 Draka [9869]-a

Kábel Cat8.2 S/FTP fali LSHF FRNC 500m sárga UCF C22 Draka [9869]

Elérhetőség:Raktáron
Kért mennyiség: m
 Kiegészítők:  
   
 Termékadatok:  

Cikk kód: 9869

Kategória Ethernet IEEE 802.3 szabvány szerinti Cat.. és egyéb kábel kategóriákCat8.2

Kompatibilitás Az adott termék mely másik termékkel helyettesíthető vagy mely termékhez (termékekhez) használható.Cat8

Árnyékolás A termékek elektromágneses interferenciaelleni védelmét jelenti. Ezt többféle módon oldják meg a gyártók. A terméket vagy valamilyen fém fóliával (legtöbbször aluminium, ritkábban réz) vagy fonott fém hálóval (legtöbbször acél, ritkábban réz),valamint ezek együttes használatának segítségável illetve a felületre gőzölt fém bevonattal árnyékolják.SFTP (S/FTP)

Árnyékolás típusa A termékre vonatkozó árnyékolás formáját jelöli, hogy milyen kivitelezés szerint van legyártva.érpárankénti fólia (FTP) - PiMF, közös külső harisnya (S)

Javasolt alkalmazás A termék felhasználásának a sajátos, rá jellemző csoportját (-jait) jelöli.fali

Kábel felépítése:  4x2 ér (csavart érpár)

Kábel minősítése (Sávszélesség) Koaxiális, sodort-érpáras adatátviteli, valamint optikai kábeleknél a kábel, illetve annak egységeire vonatkoztatható paramétereit jellemző érték, vagy besorolás. A gyártó vagy a minősítő cég által, az adatlapokon, mérési jegyzőkönyvekkel, gyártástechnológiával biztosított, folyamatosan ellenőrzött és mért jellemző minőség.2000MHz

Anyaga: réz (vörösréz) - Cu (Cuprum)

Vezeték keresztmetszet/-átmérő A termék esetén a hasznos ér, szigetelés és köpenymentes átmérőjének az értéke esetleges szabvány mérték megjelölésével.AWG22 (0,3295 mm2 / 0,6452 mm)

Kábel érszigetelés átm. max.: 1,6 mm

Kábelköpeny anyaga A kábel legkülső védőrétegének (köpeny) anyagfajtája.FRNC (Flame Retardant Non-Corrosive (lángálló - nem korrozív)), LSHF (minimális füstkibocsájtású, halogénmentes)

Szín A termék színét jelöli. Minden esetben a termék külső burkolatának a domináns, vagy teljes színét.sárga

Átmérő: 8,5 mm

Átviteli távolság (max.) 40 Gbit/s: 30 m

Egyéb termék információ: RJ45 dugóval nem szerelhető! Végződtetés kizárólag Keystone jack-ben!

Kiszerelési egység (gyári) Azt jelöli, hogy az adott termékből egy doboznyi, vagy dobnyi (pl.: kábeldob), vagy bund-nyi tétel mekkora mennyiséget tartalmaz. 500m/fa kábeldob

Termékkód (gyártói): UCF C22

Márkanév Annak a vállalatnak a neve, amely a terméket előállítja és/vagy piaci forgalomba hozza. Egyes termékek esetén a fantázianév, amely néven forgalomba kerül.Draka (from Prysmian)

Leírás A termékkel, vagy szolgáltatással kapcsolatos, általános információk, vagy olyan információk szövegesen megfogalmazott jellemzője, amely a többi feltüntetett paraméterből nem derül ki, de lényeges.Termékkód (AA):9869, duplán árnyékolt (érpáranként fólia+külső harisnya; Árnyékolás típusa: érpárankénti fólia árnyékolás (PiMF), köpeny alatti szövött fém-harisnya árnyékolás; Sávszéles.: 2000MHz, tiszta vörösréz (Cu), AWG22 (0,33 mm2/0,64 mm), RJ45 dugóval nem szerelhető! Végződtetés kizárólag Keystone jack-ben!

Adatlap (gyártói): draka/UCF C22 Cat8.2 adatlap.pdf