- Regisztráció
<< Vissza
Bruttó ár
A kedvezményes árak megtekintéséhez kérjük lépjen be, vagy regisztráljon ingyenesen.
Patch panel Cat6 SFTP 24p rack 19" 1U 90° GALAXY [1705]
Patch panel Cat6 SFTP 24p rack 19" 1U 90° GALAXY [1705]-aPatch panel Cat6 SFTP 24p rack 19" 1U 90° GALAXY [1705]-b

Patch panel Cat6 SFTP 24p rack 19" 1U 90° GALAXY [1705]

Elérhetőség:Raktáron
Kért mennyiség: db
 Kiegészítők:  
   
 Termékadatok:  

Cikk kód: 1705

Kategória Ethernet IEEE 802.3 szabvány szerinti Cat.. és egyéb kábel kategóriákCat6

Árnyékolás A termékek elektromágneses interferenciaelleni védelmét jelenti. Ezt többféle módon oldják meg a gyártók. A terméket vagy valamilyen fém fóliával (legtöbbször aluminium, ritkábban réz) vagy fonott fém hálóval (legtöbbször acél, ritkábban réz),valamint ezek együttes használatának segítségável illetve a felületre gőzölt fém bevonattal árnyékolják.SFTP (árnyékolt)

Csatlakozó fajtája A terméken szereplő, vagy jellemző csatlakozó pontos megnevezése.RJ45 aljzat (betűzős)

Portok száma: 24

Telepítés Ez a paraméter tartalmazza, hogy optimálisan hova lehet telepíteni a terméketrack 19"

Unitok száma A unit (jelentése = egység) a rack szekrényben lévő racksínek magasságának alap mértékegysége. Egy unit (1U) = 4,445 cm (44,45 mm). 1 Unit (44,45 mm)

Kábel bekötési mód: betűzős - 110 (IDC) és Krone (LSA) típusú szerszámmal

Szerelés iránya Betűzőrendszereknél, a szerelés, csatlakozáshoz viszonyított szöge alapján, azaz 90°amikor a csatlakozásra merőlegesen kell a betűzőszerszámmal a kábel ereit betűzni (ütni) 180°amikor a csatlakozás irányával, vagyis annak "tengelyével" egybeesik a szeszám hasztálatának, az erő kifejtésének, azaz a beütésnek (tűzésnek) az iránya. 90°-os (felülről tűzhető)

Szín A termék színét jelöli. Minden esetben a termék külső burkolatának a domináns, vagy teljes színét.fekete

Leírás A termékkel, vagy szolgáltatással kapcsolatos, általános információk, vagy olyan információk szövegesen megfogalmazott jellemzője, amely a többi feltüntetett paraméterből nem derül ki, de lényeges.Normál, 19"-os rack szekrénybe szerelhető, 24 portos, Cat6 szabványnak megfelelő, árnyékolt (SFTP) patch panel.

A fekete, Galaxy logóval ellátott kifejtő-panel Dual-Type betűző rendszerrel rendelkezik. Ennek a rendszernek a segítségével a telepítés során, a kábeleket mind Krone típusú, mind 110-es rendszerű szerszámmal be lehet tűzni.

A betűző felület a patch panel felső részén helyezkedik el az előlaphoz viszonyítva 90 fokban. A betűzött kábeleket hátra fele lehet elvezetni és rögzíteni a patch panel végén található rögzítő rendszeren keresztül. A kábelek kifejtése után a tűző és rögzítő részeket egy fém burkolattal lehet lefedni, ami teljesen árnyékolttá teszi a kifejtést és ezek mellett részben pormentesen zárja és védi az egyéb fizikai sérülések lehetőségétől.

Szerelési útmutató:


Megfelelőség: nem CE kötelezett termék

Tanúsítvány: galaxy/Galaxy minősítés.pdf

Termékkód (gyártói): GA-2842240

Márkanév Annak a vállalatnak a neve, amely a terméket előállítja és/vagy piaci forgalomba hozza. Egyes termékek esetén a fantázianév, amely néven forgalomba kerül.GALAXY