- Regisztráció
<< Vissza nettó ár: bruttó ár:
A kedvezményes árak megtekintéséhez kérjük lépjen be, vagy regisztráljon ingyenesen.

Adapter optikai szálillesztő mérési feladatokhoz Grandway [15932] 
Adapter optikai szálillesztő mérési feladatokhoz Grandway [15932] Adapter optikai szálillesztő mérési feladatokhoz Grandway [15932] Adapter optikai szálillesztő mérési feladatokhoz Grandway [15932] Adapter optikai szálillesztő mérési feladatokhoz Grandway [15932] Adapter optikai szálillesztő mérési feladatokhoz Grandway [15932]

Adapter optikai szálillesztő mérési feladatokhoz Grandway [15932]

Kérjen ajánlatot a termék szállítási lehetőségeiről!

db    


Termékadatok

Termékkód (AA): 15932

Termék elérhetőség: rendelésre

Leírás A termékkel, vagy szolgáltatással kapcsolatos, általános információk, vagy olyan információk szövegesen megfogalmazott jellemzője, amely a többi feltüntetett paraméterből nem derül ki, de lényeges.
Az optikai kábelek, illetve az azokban található szálak és a műszerekhez alkalmazott mérőkábelek csatlakozásának kialakítására szolgál. Az illesztővályú nagy pontosságú mechanikus kapcsolódást tesz lehetővé, két optikai szál elhelyezkedésének összehangolására.

Főként a behúzás és a munka megkezdése előtt, a kábelekben lévő optikai szálak csatlakoztatására
• tesztelési,
• mérési,
• kísérleti és
• ellenőrző
feladatok gyors és egyszerű elvégzésére lett kifejlesztve.

Anyagtakarékos és környezetbarát is, mivel nem szükséges hegeszteni, zselés száltoldót vagy egyéb csatlakozót használni. A funkciók egyszerű szerkezettel, megbízható kialakítással, és maximális teljesítményt nyújtva könnyű használatot biztosít. Időtálló kialakításnak köszönhetően hosszú élettartam jellemzi.

Bemutató videó:
Márkanév Annak a vállalatnak a neve, amely a terméket előállítja és/vagy piaci forgalomba hozza. Egyes termékek esetén a fantázianév, amely néven forgalomba kerül.Grandway