- Regisztráció
<< Vissza
Bruttó ár
A kedvezményes árak megtekintéséhez kérjük lépjen be, vagy regisztráljon ingyenesen.
Optikai csatlakozó tisztító szalagos MPO/MTP OptiC [15032]
Optikai csatlakozó tisztító szalagos MPO/MTP OptiC [15032]-aOptikai csatlakozó tisztító szalagos MPO/MTP OptiC [15032]-bOptikai csatlakozó tisztító szalagos MPO/MTP OptiC [15032]-cOptikai csatlakozó tisztító szalagos MPO/MTP OptiC [15032]-dOptikai csatlakozó tisztító szalagos MPO/MTP OptiC [15032]-e

Optikai csatlakozó tisztító szalagos MPO/MTP OptiC [15032]

Elérhetőség:Raktáron
Kért mennyiség: db
 Termékadatok:  

Cikk kód: 15032

Termék elérhetőség: rendelésre

Egyéb termék információ: MPO/MTP csatlakozók tisztításához ajánlott

Márkanév Annak a vállalatnak a neve, amely a terméket előállítja és/vagy piaci forgalomba hozza. Egyes termékek esetén a fantázianév, amely néven forgalomba kerül.OptiC

Leírás A termékkel, vagy szolgáltatással kapcsolatos, általános információk, vagy olyan információk szövegesen megfogalmazott jellemzője, amely a többi feltüntetett paraméterből nem derül ki, de lényeges.A szerszám, alkalmas az MPO és MTP csatlakozók felületi tisztításának elvégzésére, ide értve a patch panelek, berendezések aljzatait és csatlakozóvégek felületeit egyaránt.

Ergonomikusan kialakított, kifejezetten kézre álló, könnyen, biztonságosan kezelhető kompakt eszköz. Kialakítása alkalmassá teszi, hogy szinte minden területen, kompromisszumok nélkül alkalmazhassuk.

Egységenként 500 db egy menetes "one click" tisztítási folyamattal, minden esetben "friss" tisztítószalaggal végzi el a száraz-tisztítási műveletet.

MPO/MTP csatlakozók használatakor a tisztítás kiemelten nagy jelentőséggel bír. A jóval nagyobb összefüggő illesztési felületen, bárhol feltapadó szennyeződés, részecske, illesztési légrést okozhat, ami megnövekedett jelveszteség az összes szálkapcsolatra nézve, rontva az átvitel minőségét.

Használatkor nem szükséges isopropil-alkohol (ipa) vagy más e célra használt egyéb oldószer, nincs szükség külön törlésre, vagy "szárításra", stb.