- Regisztráció
<< Vissza
Bruttó ár
A kedvezményes árak megtekintéséhez kérjük lépjen be, vagy regisztráljon ingyenesen.
Patch panel Cat5E  UTP 16p rack 19" 1U 180° GALAXY *[15867]
 
Patch panel Cat5E  UTP 16p rack 19" 1U 180° GALAXY *[15867]-a

Patch panel Cat5E UTP 16p rack 19" 1U 180° GALAXY *[15867]

Elérhetőség:Raktáron
Kért mennyiség: db
 Kiegészítők:  
   
 Hasonló termékek:  
   
 Termékadatok:  

Cikk kód: 15867

Termék elérhetőség: KIFUTÓ! Csak a készlet erejéig!

Kategória Ethernet IEEE 802.3 szabvány szerinti Cat.. és egyéb kábel kategóriákCat5E Enhanced Cat5 (továbbfejlesztett Cat5)

Árnyékolás A termékek elektromágneses interferenciaelleni védelmét jelenti. Ezt többféle módon oldják meg a gyártók. A terméket vagy valamilyen fém fóliával (legtöbbször aluminium, ritkábban réz) vagy fonott fém hálóval (legtöbbször acél, ritkábban réz),valamint ezek együttes használatának segítségável illetve a felületre gőzölt fém bevonattal árnyékolják. UTP (nem árnyékolt)

Csatlakozó fajtája A terméken szereplő, vagy jellemző csatlakozó pontos megnevezése.RJ45 aljzat (betűzős)

Portok száma: 16

Telepítés Ez a paraméter tartalmazza, hogy optimálisan hova lehet telepíteni a terméketrack 19"

Unitok száma A unit (jelentése = egység) a rack szekrényben lévő racksínek magasságának alap mértékegysége. Egy unit (1U) = 4,445 cm (44,45 mm). 1 Unit (44,45 mm)

Kábel bekötési mód: betűzős - 110 (IDC) és Krone (LSA) típusú szerszámmal

Szerelés iránya Betűzőrendszereknél, a szerelés, csatlakozáshoz viszonyított szöge alapján, azaz 90°amikor a csatlakozásra merőlegesen kell a betűzőszerszámmal a kábel ereit betűzni (ütni) 180°amikor a csatlakozás irányával, vagyis annak "tengelyével" egybeesik a szeszám hasztálatának, az erő kifejtésének, azaz a beütésnek (tűzésnek) az iránya.180°-os (hátulról tűzhető)

Szín A termék színét jelöli. Minden esetben a termék külső burkolatának a domináns, vagy teljes színét.fekete

Leírás A termékkel, vagy szolgáltatással kapcsolatos, általános információk, vagy olyan információk szövegesen megfogalmazott jellemzője, amely a többi feltüntetett paraméterből nem derül ki, de lényeges.Normál, 19"-os rack szekrénybe szerelhető, 16 portos, Cat5E szabványnak megfelelő, árnyékolatlan (UTP) patch panel.

A fekete, Galaxy logóval ellátott kifejtő-panel Dual-Type betűző rendszerrel rendelkezik. Ennek a rendszernek a segítségével a telepítés során, a kábeleket mind Krone típusú, mind 110-es rendszerű betűző szerszámmal be lehet tűzni.

A betűző felület a patch panel hátoldalán helyezkedik el az előlaphoz viszonyítva 180 fokban. A betűzött kábeleket oldalra lehet kábelkorbácsban elvezetni és rögzíteni a panelhez mellékelt gyorskötözőkkel.

Ha a kábeleket hátrafele kellene elvezetni, akkor szükség lesz a telepítés során egy "Galaxy kábel tehermentesítőre", amihez egyenként lehet rögzíteni a betűzött kábeleket és hátra fele lehet elvezetni a kábeleket.

Megfelelőség: nem CE kötelezett termék

Termékkód (gyártói): GA-262160

Márkanév Annak a vállalatnak a neve, amely a terméket előállítja és/vagy piaci forgalomba hozza. Egyes termékek esetén a fantázianév, amely néven forgalomba kerül.GALAXY