- Regisztráció
<< Vissza
Bruttó ár
A kedvezményes árak megtekintéséhez kérjük lépjen be, vagy regisztráljon ingyenesen.
Kcs 160x65mm parapet csatorna fehér 2m/szál PK 160X65 D HD Kopos

Kcs 160x65mm parapet csatorna fehér 2m/szál PK 160X65 D HD Kopos

Elérhetőség:Raktáron
Kért mennyiség: m
 Kiegészítők:  
     
 Termékadatok:  

Cikk kód: 1768

Szélesség Ez a paraméter a termék szélességének értékét mutatja.160 mm

Mélység Ez a paraméter a termék mélységének értékét mutatja.65 mm

Rögzítés típusa: csavarozható, ragasztható

Szín A termék színét jelöli. Minden esetben a termék külső burkolatának a domináns, vagy teljes színét.fehér

Behelyezett kábelek mennyisége: kopos/behelyezett_mellved.jpg

Kiszerelési egység (gyári) Azt jelöli, hogy az adott termékből egy doboznyi, vagy dobnyi (pl.: kábeldob), vagy bund-nyi tétel mekkora mennyiséget tartalmaz. 1 szál (2m)

Kiszerelési egység (AA): 2

Csomagolási gyűjtő egység A termék egyedi illetve gyüjtőcsomagolási egységei. pl. 24/12/4/1 = 1 nagy kartonban 24 db kisebb karton, abban 4 darabos gyűjtő csomagolás, abban termék 1 db-os kiszerelésben6/2

Szállíthatóság: túlméretes csomag

Tartozékok Ez azt írja le, hogy a termék mellé milyen eszközöket csomagolt a gyártó a gyári kiszerelésében.Ehhez a termékhez INGYEN adunk annyi vezetékrögzítőt, ahány métert vásárol.

Termékkód (gyártói): PK 160X65 D HD

Márkanév Annak a vállalatnak a neve, amely a terméket előállítja és/vagy piaci forgalomba hozza. Egyes termékek esetén a fantázianév, amely néven forgalomba kerül.Kopos

Leírás A termékkel, vagy szolgáltatással kapcsolatos, általános információk, vagy olyan információk szövegesen megfogalmazott jellemzője, amely a többi feltüntetett paraméterből nem derül ki, de lényeges.A mellvédcsatornák az erősáramú és híradástechnikai, biztonsági vezetékek és más elosztók befogadására szolgálnak. Szokásos elhelyezésük az ablakpárkányok szintjéig illetve a munkaasztalok felett. Az egykamrás (PK 110X70 D, PK 140X70 D és PK 170X70 D) típusú csatornatestbe közvetlenül be lehet szerelni a készülékdobozt és ezt követően be lehet szerelni a szokásos típusú készülékeket. Az egykamrás PK 90X55 D és a kétkamrás (PK 120X55 D és PK 160X65 D) típusú csatornatestek a 45x45 mm méretű moduláris készülékek szerelésére vannak kialakítva. A kétkamrás PK 210X70 D típusú csatorna egyik kamrájába közvetlen be lehet szerelni a készülékdobozt és ezt követően be lehet szerelni a szokásos típusú készülékeket, a másik kamrába pedig a 45x45 mm méretű moduláris készülékeket. Az egyes vezetékeket fém árnyékoló-csatorna beszerelésével lehet mágnesesen árnyékolni és ezzel megakadályozni a zavaró hatásokat. Az SK 40X33 (magasabb) típusú árnyékoló-csatorna szerelés esetében nem lehet a készülékeket nagyobb szerelőmélységgel használni, pl. készülékeket túlfeszültség védelemmel.
A csatornák duplafallal vannak legyártva, ez garantálja a csatorna nagyobb szilárdságát.

A részletes leírása a termék adatlapján olvasható.

Jelmagyarázat az adatlaphoz: kopos/jelmagyarazat.jpg

Katalógus: kopos/kopos_catalog_kabelcsatorna_hun.pdf