- Regisztráció
<< Vissza
Bruttó ár
A kedvezményes árak megtekintéséhez kérjük lépjen be, vagy regisztráljon ingyenesen.
Optikai csatlakozó tisztító kazetta szalagos (FC, SC, ST) OptiC [17598]
Optikai csatlakozó tisztító kazetta szalagos (FC, SC, ST) OptiC [17598]-aOptikai csatlakozó tisztító kazetta szalagos (FC, SC, ST) OptiC [17598]-bOptikai csatlakozó tisztító kazetta szalagos (FC, SC, ST) OptiC [17598]-c

Optikai csatlakozó tisztító kazetta szalagos (FC, SC, ST) OptiC [17598]

Elérhetőség:Raktáron
Kért mennyiség: db
 Termékadatok:  

Cikk kód: 17598

Egyéb termék információ: FC, SC, ST csatlakozók tisztításához, a 15031-es termék utóda

Márkanév Annak a vállalatnak a neve, amely a terméket előállítja és/vagy piaci forgalomba hozza. Egyes termékek esetén a fantázianév, amely néven forgalomba kerül.OptiC

Leírás A termékkel, vagy szolgáltatással kapcsolatos, általános információk, vagy olyan információk szövegesen megfogalmazott jellemzője, amely a többi feltüntetett paraméterből nem derül ki, de lényeges.Illesztőfelületükön elérhető optikai csatlakozók felületeinek gyors és hatékony tisztítására, azaz a kábelvégekre szerelt csatlakozók szennyeződéseinek eltávolítására.

Ezen tisztító szerszám, alkalmas az SC, TC, LC, E2000, MPO és MTP és más optikai csatlakozók felületi tisztításának elvégzésére egyaránt.

Ergonomikusan kialakított, kifejezetten erős kialakítású, kézre álló, könnyen, biztonságosan kezelhető kompakt és biztonságos, valamint megbízhatóan tisztán tartható eszköz. Kialakítása alkalmassá teszi, hogy szinte minden területen, kompromisszumok nélkül a legelterjedtebb csatlakozók mindegyikének megtisztítására alkalmazhassuk.

Egységenként 400-500 db egy menetes "one click" tisztítási folyamattal, melyet minden esetben "friss" tisztítószalaggal végzi el, mint száraz-tisztítási műveletet.

A beépített tisztítószalag-kezetta cserélhető, mely minimálisan 400 tisztítást garantál.

MPO/MTP csatlakozók használatakor a tisztítás kiemelten nagy jelentőséggel bír. A jóval nagyobb összefüggő illesztési felületen, bárhol feltapadó szennyeződés, részecske, illesztési légrést okozhat, ami megnövekedett jelveszteség az összes szálkapcsolatra nézve, rontva az átvitel minőségét. Maguknak a kábeleknek a végén elhelyezett csatlakozók tisztítása is sokat jelent, ha az aljzatokat még nem is volna lehetőség a csatlakoztatások alkalmával egyidejűleg azokat is megtisztítani.

Használatkor nem szükséges isopropil-alkohol (ipa) vagy más e célra használt egyéb oldószer, nincs szükség külön törlésre, vagy "szárításra", stb.

Használati útmutató (angol) A termék használati útmutatója, kézikönyve, amely a termék, vagy termékcsalád jellemzőit, üzemeltetését, karbantartását tartalmazza.optic/csatlakozotisztito-manual.pdf