- Regisztráció
<< Vissza nettó ár: bruttó ár:
A kedvezményes árak megtekintéséhez kérjük lépjen be, vagy regisztráljon ingyenesen.

Optikai kábelköpeny vágó (hosszanti), pászmabontó OptiC [14676]
Optikai kábelköpeny vágó (hosszanti), pászmabontó OptiC [14676] Optikai kábelköpeny vágó (hosszanti), pászmabontó OptiC [14676]

Optikai kábelköpeny vágó (hosszanti), pászmabontó OptiC [14676]

Raktáron

db    


Termékadatok

Termékkód (AA): 14676

Tartozékok Ez azt írja le, hogy a termék mellé milyen eszközöket csomagolt a gyártó a gyári kiszerelésében.Tartódoboz

Márkanév Annak a vállalatnak a neve, amely a terméket előállítja és/vagy piaci forgalomba hozza. Egyes termékek esetén a fantázianév, amely néven forgalomba kerül.OptiC

Leírás A termékkel, vagy szolgáltatással kapcsolatos, általános információk, vagy olyan információk szövegesen megfogalmazott jellemzője, amely a többi feltüntetett paraméterből nem derül ki, de lényeges.Loose tube kábelek, száltartó csöveinek, és más vékony kábelek biztonságos hosszanti felbontásának az eszköze.
Célja, a kábelek elvágása nélküli hozzáférés biztosítása a szálakhoz, vezetőkhöz, a köpeny biztonsáágos hosszanti bontása, felmetszés által.

- Négy mérettartományra külön kialakított, vályúval
--- 1,5 - 1,9 mm
--- 2,0 - 2,4 mm
--- 2,5 - 2,9 mm
--- 3,0 - 3,3 mm
- Extra finom élkialakítású speciális ötvözetből készített duplapengés kialakítás.
- Egyidejűleg bontható a kábelek, csőpászmák mindkét oldala, így a gyakorlott kezek gyorsan és biztonságosan dolgozhatnak vele.

Működése:
- A száltartó csövek, a hosszanti pászmabontó megfelelő méretű vályújába helyezésével történik.
- Behelyezést követően, össze kell zárni a "kalodát", ami így a késeket és a kábelt, a megfelelő pozícióban tartja egymáshoz képest.
- Ezt követően kell a szerszámmal, a megfelelő hosszúságban, hosszanti irányban felbontani a kábelt, illetve a szálat tartalmazó csöveket, hogy biztosítva a kibontást, a szálakhoz jutva el lehessen kezdeni a kívánt elemekkel való munkavégzést.