- Regisztráció

 

Optikai FOTK-03-PRO OptiC

Mechanikus optikai szálkötőkészlet bérlési lehetőség

- Fix napidíjak - Kedvezményes második nap - Korlátlan mérési lehetőség - Minden kiadás előtt ellenőrizve - Letölthető mérési napló - Magyar nyelvű kezelési útmutatóval - Kedvezményes operátorképzési lehetőség - Szakmai tanácsadás - Előzetes időpontfoglalási lehetőség

Szerelőkészlet

Optikai szálak mechanikus kötését, csatlakozók szerelését biztosító
FOTK-03-Pro Optic készlet

- Bérleti szolgáltatás

Az önálló optikai szerelésre nyújt lehetőséget regisztrált partnereink számára. Ebben a  konstrukcióban egy versenyképes szolgáltatási ág elindítására ad lehetőség a régióban, vagy akár a környező országokban, közvetlenül kézbe véve a kivitelezést, szervezést, időzítést.

Első nap díja tartalmazza az előkészítést, megelőző és visszavételi ellenőrzést és teljes adminisztrációt.
 
A további napokra vonatkozó kedvezményes bérleti díj, a tiszta napidíjat tartalmazza.
 
A készlet bérbeadását csak a nálunk regisztrált partnerek számára biztosítjuk.
 
"Optikai alaptanfolyamot" nem végzettek számára biztosítjuk a lehetőségét egy kedvezményes operátorképzésnek, aminek óradíja, az aktuális műszaki tanácsadás óradíjával kerül elszámolásra.
 

A készlet és elemei itt tekinthetők meg!

Szerelőkészlet

 

Szolgáltatás megnevezése: Nettó [ Ft ] 

Első nap bérleti díja

5.000.-

Minden további nap bérleti díja

4.000.-


Bérleti feltételek:
Bérbevevő a szerelőkészlet minden elemére vonatkozó teljes anyagi felelősséggel tartozik. Átvételkor az ellenőrzőlistában szereplő tételek meglétét, illetve a berendezések működését bérbevevő bérbeadóval együtt ellenőrzik, és kézjegyükkel hitelesítik a hiánytalan átadás átvétel dokumentumát, melyből az eredeti példány a bérbeadónál, míg annak másolata bérbevevőnél marad.

- A napidíj az elviteltől számított napot véve alapul nyitástól-nyitásig, zárástól-zárásig számolva értendő, mely esetben az első nap tartalmazza az előkészítés és visszavételt követő ellenőrzés és karbantartás díjait. Minden további nap díja mentes a kiadási, visszavételi, és karbantartási díjtételtől.
- Minden napra bérleti díj kerül felszámításra, a táblázatban szereplő összegeknek megfelelően.
- A napidíjon felül más, a műszerekkel, berendezésekkel kapcsolatos anyagi kötelezettség nincs, amennyiben azok az átadás állapotának megfelelően, kifogástalanul kerülnek vissza bérbeadóhoz, az előzetesen egyeztetett időpontra.
- Késedelmes visszahozatal esetén, amikor az egyeztetés nélkül történik, bérbeadó jogosult az első-napidíjnak megfelelő díj számlázására, minden további késedelmes napra, kivéve ha az időben egyeztetve, és más bérlő érdekeit, foglalt műszerbérleti időpontjait bérbeadó által megerősítve nem sérti.
   

Felelősség korlátozása:

- Bérbeadó felelőssége nem terjed ki a technológia használatának meghiúsulása, bérbevevő vis-maior okán elmaradt, vagy elhúzódó munkái miatt felmerülő költségeire.
- Minden elvégzett kötés, mérés és más munkafolyamat előfeltétele a száltípusok kompatibilitása, a megfelelő szálelőkészítés, így az ilyen okokból előálló, nem megfelelő eredmények okán felmerülő időveszteségekből adódó csúszások, a bérleti idő meghosszabbodása, illetve a visszahozatali időpont kötelező betartása okán keletkező veszteségek kívül esnek bérbeadó felelősségi körén.