- Regisztráció

 

Grandway FHO 5000 - bérlési lehetőség

 

- Fix napidíjak - Kedvezményes második nap - Korlátlan mérési lehetőség - Minden kiadás előtt ellenőrizve - Letölthető mérési napló - Magyar nyelvű kezelési útmutatóval - Kedvezményes operátorképzési lehetőség - Szakmai tanácsadás - Előzetes időpontfoglalási lehetőség

 

Az OTDR bérleti díja nem tartalmazza a méréshez szükséges kábeleket.
 

 

BÉRLETI SZOLGÁLTATÁS
Grandway FHO 5000 MD-21-es modell

Alkalmas a SM 1310/1550nm és MM 850/1300nm-es mérésekre

2018. AUGUSZTUSTÓL ÉRVÉNYES ÚJ FELTÉTELEK

Első nap díja tartalmazza az előkészítést, megelőző ellenőrzést és teljes adminisztrációt.

A további napokra vonatkozó kedvezményes bérleti díj, a tiszta napidíjat tartalmazza.
 

Az OTDR részletes termékismertetőjét itt találja!

OTDR termékek webáruházunkban >>

Szolgáltatás megnevezése: Nettó [ Ft ] 

Első nap bérleti díja

19.999.-

Minden további nap bérleti díja

15.000.-

 

Szükséges FONTOS Kiegészítők a méréshez !
Előtét kábelek (Launch)
Nettó [ Ft ] 

MM   500 méteres előtét (lauch) kábel napi díja

1.000.-

SM   500 méteres előtét (lauch) kábel napi díja
SM 1000 méteres előtét (lauch) kábel napi díja

További mérő-, csatlakozó-kábelek, toldók, egyedileg megvásárolandók

1.000.-
1.200.-

típusfüggő


Bérleti feltételek:
Bérbevevő a műszer minden elemére, illetve külön bérelt kiegészítőre vonatkozóan teljes anyagi felelősséggel tartozik. (Ez azt jelenti, hogy elvesztése, megsemmisülése, használhatatlanná válása eseté a mindenkori legkedvezőbb Kedv.3-nak megfelelő vételáron köteles a keletkezett kárt megtéríteni.)  Átadáskor és átvételkor az ellenőrzőlistában szereplő tételek meglétét, illetve a berendezés működését bérbevevő bérbeadóval együtt ellenőrzik, és kézjegyükkel hitelesítik a hiánytalan átadás átvétel dokumentumát, melyből az eredeti példány a bérbeadónál, míg annak másolata bérbevevőnél marad.

- Az OTDR és a kiegészítők tekintetében, azok napidíja az elviteltől számított napot véve alapul nyitástól-nyitásig, zárástól-zárásig számolva értendő, mely esetben az első nap tartalmazza az előkészítés és visszavételt követő ellenőrzés és karbantartás díjait. Minden további nap díja mentes a kiadási, visszavételi, és karbantartási díjtételtől.
- Minden napra bérleti díj kerül felszámításra, a táblázatban szereplő összegeknek megfelelően.
- A napidíjon felül más, a műszerekkel, berendezésekkel kapcsolatos anyagi kötelezettség nincs, amennyiben azok az átadás állapotának megfelelően, kifogástalanul kerülnek vissza bérbeadóhoz, az előzetesen egyeztetett időpontra.
- Késedelmes visszahozatal esetén, amikor az egyeztetés nélkül történik, bérbeadó jogosult az első-napidíjnak megfelelő díj számlázására, minden további késedelmes napra, kivéve ha az időben egyeztetve, és más bérlő érdekeit, foglalt műszerbérleti időpontjait bérbeadó által megerősítve nem sérti.
   
Felelősség, és annak korlátozása:
- Bérbevevő felelőssége a méréssel kapcsolatos igények felmérése, a szükséges feltételek ellenőrzése és megtervezése, biztosítása.
- Bérbeadó a fentiekben felsorolt mérőkábeleket biztosítja az alapmérések lebonyolításához. Amennyiben bérlőnek további kábelekre lenne szüksége, úgy arról külön térítés ellenében kell gondoskodnia, megrendelnie (figyelembe véve, hogy gyártás esetén, annak átfutási ideje több napot is igényelhet.) .
- Minden elvégzett mérés előfeltétele a kompatibilitás, a megfelelő előkészület, így az ilyen okokból előálló, nem megfelelő mérés okán felmerülő időveszteségekből adódó csúszások, a bérleti idő meghosszabodása, illetve a visszahaozatali időpont kötelező betartása okán keletkező veszteségek kívül ennek bérbeadó felelősségi körén.
Bérbeadó felelőssége nem terjed ki a technológia használatának meghiúsulása, bérbevevő vis-maior okán elmaradt, vagy elhúzódó munkái miatt felmerülő költségeire.